KĀ TAS IR?

Reitings 239
Reģ: 24.02.2012
Jautājums nopietns, tiešām gribu zināt. Vai jums ir kāds cilvēks uz pasaules, kurš jūs mīl no visas savas sirds, nesavtīgi, vairāk par sevi ir gatavs jums palīdzēt neskatoties ne uz ko un ja jums pat būtu jāmirst viņš būtu gatavs atdot savu dzīvību, lai glābtu jūsējo. Mana mamma ar tēvu ir ļoti koncentrējušies uz sevīm un dažreiz liekas, ka mīl mani jo esmu viņu meita, bet nekad man tā īsti nav likuši just to, ka viņi manis dēļ būtu gatavi uz visu un vienkārši dzīvo katrs savu dzīvi, uztraucas par savu karjeru un braukā bezjēdzīgos ceļojumos. Draugs arī, dažreiz liekas, ka viņš vienkārši ir ar mani, jo viņam gribās un es dodu, lai arī skan rupji, bet tā liekas (būs jāpamēģina, kādu pusgadiņu nedot un jāpaskatās vai uzreiz meklēs citu :) tas tāhumoram, bet tiešām varētu tā pamēģināt). Un nenovirzoties no tēmas, kā ir, vai jums ir kāds tāds cilvēks/i , gan jau kādai ir un kāda ir sajūta, kādu apziņu tas rada, vai tas palīdz dzīvot .......................... :) paldies tām, kas iesaistās :)
28.05.2012 18:06 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tu esi tada pati ka tavi vecakil vini ir ieciklejusies uz sevi, tu ari.
nu gan jau ka mil!
28.05.2012 21:20 |

Reitings 239
Izklausās ļoti spēcīgi Kaiminiene, :) patiess prieks dzirdēt tik jauku piemēru.
28.05.2012 21:27 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
Passion, tu raksti, ka rene pateica vistrāpīgāk un es domāju, ka tā arī vajadzētu būt, bet redz kā mana dzīves pieredze ir savādāka. Mana pašas mamma un tēvs mani pat nepamana, esmu tādā, kā viņu dzīves ēnā, būtu laimīga, ja uzrastos kaut viens tāds cilvēks, kurš manis dēļ būtu gatavs celties un krist.

es domāju, ka vecākiem tu neesi ēnā, iespējams, tas ir periodiski un vecākiem ir kaut kādas rūpes, kuru iespaidā, viņi nepievērš to pašu uzmanību, kā citas reizes.. ;) un kas gan ir teicis, ka tavi vecāki par tevi nebūtu uz visiem 100? varbūt ikdienā to nepamanām, cik daudz nozīmējam, bet domāju, ka, ja būtu kaut kāda situācija, kurā vajadzētu ar zobiem un nagiem kaut kā tevi sargāt, vecāki to darītu. :)
28.05.2012 21:32 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Jā, man bija un kā jau daudzām - mamma.
Un, jā, bija..

No tēta tādu mīlestību kā no mammas nekad neesmu jutusi.

fak, sāpīga tēma, jāiet raudāt :D =/
28.05.2012 21:39 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Pirmais uzreiz prātā iešaujas mans draugs un es viņa dēļ arī atdotu savu dzīvību.
Vairo mīlestību pati sevī, nevis skaties apkārt un ceri tikai to saņemt.
28.05.2012 21:46 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Izlasot šo fragmentu Libras komentārā: "Izskatās, ka tu vienkārši gribi, lai visa pasaule griežas ap tevi. uztraucas par savu karjeru un braukā bezjēdzīgos ceļojumos", iešāvās prātā tikai viena doma- paēdušais izsalkušo nesaprot. Cilvēki ir dažādi- tāpat kā pāra attiecībās ne vienmēr vīrietis/sieviete ir mīlošs, atbalstošs, tāpat arī ģimenes ir dažādas, dažādi ir vecāki, dažādas attiecības ar bērniem. Tas ir stereotips, ka vecāki bezgalīgi mīl savus bērnus, tāpat kā stereotips ir, ka pāra attiecībās vienmēr ir lielā, bezgalīgā mīlestība. No sev pazīstamajām ģimenēm varu teikt, ka apmēram puse uz pusi- ir vecāki, kas savus bērnus mīl bez gala (kā jau te meitenes raksta), bet ir arī tādi, kuriem bērni ir jaunības dienu kļūda, nasta vai kā daža laba mamma saka- zābaks vai piekabe. Pazīstu pat tādas mammas, kas savus bērnus ienīst. Tāpēc pārmetumi tēmas autorei, manā skatījumā, ir kā sāls bēršana brūcē. Katrs bērns un arī pieaugušais grib, lai viņu mīl vecāki. Un visvairāk sāp, ja bērns saviem vecākiem atdod visu savu sirdi, bet pretī saņem absolūtu vienaldzību.

Egija- vecākus neizmainīsi, vienīgais uz ko atliek gaidīt to dienu, kad sastapsi to cilvēku, kam tu būsi viss, kas tevi mīlēs tikpat stipri, kā tu mīli citus.
28.05.2012 21:50 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Ļoti patīk summer komentārs :)
28.05.2012 22:01 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Summer kā naglai uz galvas!
28.05.2012 22:04 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Varbūt man ir izkropļota uztvere par mīlestību, bet es nedomāju, ka vecākiem būtu sevi jāupurē bērnu labā.
Es vispār nedomāju, ka kādam sevi būtu jāupurē. Man tas liekas pretdabiski un nepareizi. Jebkura dzīva būtne no dabas cīnās pirmkārt par SAVU dzīvību.
Un kāpēc gan taviem vecakiem būtu jāupurē sava labklājība tevis dēļ? Tu savus 15 -16 gadus jau esi nodzīvojusi uz viņu rēķina. laiks atkāpties.
Un sievietes, ka regulāri draugiem jautā "vai tu mirtu manis dēļ?" ir kaut kādas duras.

Man ir cilvēks, kaus būtu manis dēļ gatavs uz ļoti daudz ko. Un man tas nepatīk. Mani tas biedē un man tas traucē.
28.05.2012 22:48 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
iespejams vecvecaki, bet neinu, vai tas tapec, ka mani loti mil, vai vnk tapec, ka mans vectetins ir nesavtigakais cilveks pasaule.
29.05.2012 01:30 |

Reitings 239
Summer, paldies, ka pacenties un paskaidroji, jo tiešām ne visi māk iejusties otra ādā. Dorota, piedod, bet gaužām nepareizi ir tavi minējumi, neesmu es vienkārši maza un dumja un ceru, ka līdz brīdim, kad tev pašai būs bērni, tu būsi mainījusi savu viedokli par to kādai jābūt ,īstai mīlestībai un es domāju ne tikai pret viņiem, betarī pret viņu tēvu, kas ir ļoti svarīgi , lai viņi būtu laimīgi šai pasaulē. Pārējām paldies, ļoti jauki piemēri un žēl, ka kādai ši tēma ir nedaudz sāpīga, turaties, viss būs labi ;)
29.05.2012 06:32 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Vispār ir sievietes, kas tiešām jautā vīrietim vai viņš mirtu viņas dēļ?? Nopietni??
29.05.2012 08:22 |

Reitings 62
Reģ: 07.03.2012
Kopš mammas nāves man nav neviena cilvēka (manuprāt), kurš būtu gatavs uz visu manis dēļ.
Bieži uznāk gruzis par to, ka mammas nav blakus ...

Ir, protams, draugi, radi un paziņas, bet tie var sniegt tikai atbalstu un būt blakus grūtos brīžos ...

Liekas, ka tomēr vecāki ir tie vienīgi cilvēki uz pasaules, kas ietu cauri ellei, lai tikai savam bērnam viss būtu labi :)
29.05.2012 10:25 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
vecāki par mani parāk bieži neinteresējas (piezvana max 2x gadā, 1x gadā es aizbraucu ciemos), bet mums nevienam ar to nav problēmas, man ļoti patīk šādas attiecības, jo vecāki kā cilvēki nepatīk, ok vini ir mani vecāki, bet ja nebūtu, tad es ar tadiem cilvēkiem goda vārds nedraudzētos :D
toties man dzīve dāvajusi puisi, kurš tiešām mīl mani un daudzas reizes ir pierādījis, ka manis deļ darīs visu iespējamo un ja vajadzēs, tad arī neiespējamo :)
29.05.2012 12:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits