Sveikas!
Nu, vai kādai šāds ir? vai jums liekas labs risinājums vasarai?
Šobrīd, šo var nopirkt uz akciju šeit:
Bet vēlētos dzirdēt Jūsu atsauksmes, vai vinu var lietot katru dienu? Es domāju, vai viņš lips? Vai nav tā,ka vasarā krūtis zem viņa baigi svīst? Kā jūs domājat,vai zem peldkostīma,kuram nav polsteri, tādu vilkt varētu?
Paldies!
Tā kā man bija pasākums, kuram kleita bija tāda, kas atklāj muguru, tad izmēģināju šo brīnumu. Paldies, bet vairs negribu-lielākām krūtīm nederēs, viņš nemaz tik forši neturās. Var jau uzlīmēt jebko uz krūtīm, bet krūštura funkciju tas nepildīs nu galīgi nemaz. A vai B izmēram, iespējams, ļoti labs. :)
Leksus, man arī nepatīk, ka krūtis neelpo. Būtu lieliski, ka būtu alternatīva šim silikona izstrādājumam.
Ļoti gribas nēsāt smukās kleitiņas un krekliņus, kas man ir, bet vajag atbilstošu apakšvelu, pieļauju, ka šis varētu derēt, bet būtu prieīga, ja būtu labāki varianti.
Farfalla, manā gadījumā - noteikti, jo man ir mazas un nekas diži daudz nav jātur :D Un, ja ir kaut kāds dekoltē, tad šī lieta viņas tā kā savāc un saspiež uz vidu ( :D nemāku savādāk izteikties). Principā ir tā - tu uzlīmē atsevišķu bļodiņu uz vienas, tad uz otras, un tad kā korseti aiztaisi ar priekšējo āķīti ciet. Efektu domāju ka vari iedomāties.
Leksus, uz vecumu Tavas māsas būs noļumušas laimīgas :D Manas krūtis labi jūtas ērtā krūšturī, kur nekas nekratās. Es katru dienu varētu nēsāt sporta krūšturus, ko pa māju arī daru, bet draugs gan nebūtu laimīgs :D
Man tāds ir.
Esmu pielaikojusi, uzvilkusi kleitu, noņēmusi nost, uzvilkusi parasto krūšturi bez lencītēm un gājusi savās gaitās.
Galīgi nepatika tā sajūta, ka krūtis kkur karājas un doma vien, ka tas silikona gabals varētu nošļukt. :D
Meitenes, šie krūsturi(silikona) ir vairāk domāti tādam svētku reizēm, vakarkleitai ar izgriezumiem utt, ikdienā vismaz 10 stundas takš nav iespējams ar to silikonu katastrofu nostaigāt, pašai bija, uz māsas izlaidumu, jo forša kleita bija iegadāta ar pliku muguru, un teikšu,ka turas labi, f-ju pilda, neko īpaši nepaceļ (man normālas krūtisB/C,mainās :D) ; neelpo krūtis, un sajūta bija mega pretīga noplēšot no krūtīm nost.
Fui, man tieshi liekas vulgaari, ja var redzeet nosalushus kruushgalus caur kreklinju. Nezinu kaa ar silikona kruushturiem, bet man vienreiz bija jaavelk kleita ar pliku muguru un diezgan lielu dekoltee. Negribeeju izmest 30 eiro par to silikona kruushturi, nopirku speciaalaas uzliimes kruushgaliem, lai neredz, kad man ir auksti :D
Es tādu nopirku un tā arī nepamēģināju, liekas nav priekš manis un taupīju kādam svarīgam pasākumam, bet liekas nevajadzēs, jo bail riskēt..pat nenolīmēju tās plēvītes nost..
Varbūt kādai vajag?
es tiešām esmu jocīga!? nekad laikam nesapratīšu tās meitenes, kuras ar silikona/polstera krūšturiem mēģina vizuāli palielināt krūtis.
man tieši patīk, ka nekas nav apakšā zem topiņa bez lencītēm, peldkostīmi bez polstera.
ne jau meegina vizuaali palielinaat kruutis, bet gan satureet kopaa. lielas kruutis bez kruushtura krataas un tas ir ljoti, ljoti saapiigi. tie kruushturi, kuri ir tikai no plaana auduma bez mazaakaa polstera un kurus razo galvenokaart lielaam kruutiim, ir patiesiibaa miskastee izmetami, jo kruutis turpina kratiities kaa motociklists lielaa aatrumaa uz vecriigas brugja. vieniigais, sporta kruushturi notur taas vietaa, bet kad vinju novelc, kruutis ir saapiigas peec ilgstoshas atrashanaas saspiestaa staavoklii.