Sveikas.
Tagad skatos, ka modē ir garie svārki, šifona gofrētie. Kāda varbūt zin kādās cenās veikalos? Es tikai uz ielas esmu redzējusi, pa veikaliem neesmu bijusi :)
Mistika, diemžēl tajā pašā Montonā, kas ir demokrātisks veikals, garie svārki maksāja no 50-80 (ziema - vasara) jāsaka, ka kvalitāte tur pieklibo, tādēļ jā, cenas ir uzskrūvētas! :(
ja jūs zīmolu pērkat ārzemēs un ar šādām cenām- tad viss ok.
Ja LV? tad man jautājums, kāda vella pēc tad uz tirgu neejat?? tā pati prece, tikai birka piešūta.
Mistika, es drīzāk mēru kvalitātes attiecību pret cenu, man nudien neceļas roka pirkt tos pašus svārkus pa 80Ls zinot, ka pēc divām - trīs mazgāšanas reizēm tie savelsies, šad tad tur iepērkos tikai ja ideālider/super patīk un ja ir atlaides. Turklāt demokrātiskums tomēr ir atkarīgs no katra cilvēka rocības.
mistika_22873 - tirgū tādi svārki arī lēti nemaksā - 40 ls, tikai vienā vietā bija pa 22Ls. tā kā tas nav nemas tas lētākais variants tur kaut ko meklēt. ;)
ir manā pilsētā viens tāds veikals, kur laikam pa 10ls var nopirkt. vakar gāju atkal skatīties, kas tur jauns, un sapratu, ka man viss, nu pilnīgi viss ir no tā veikala - apavi, apģērbs, apakšveļa, somiņa :D LinkaStore tāds lēts, jauks veikaliņš