Cieminji. Ko un kaa?

Reitings 312
Reģ: 04.07.2011
Draugs mani nostaadiija fakta priekshaa - juulijaa pie mums braukshot ciemos vinja maasa ar savu meitu no Zviedrijas. Nekad neesmu vinjas satikusi un vinjas te peedeejo reizi bija pirms mees iepazinaamies. Uz apmeeram 2 nedeeljaam taa ciemoshanaas paredzeeta. Nu luuk,saakas probleema. Es neesmu no tiem cilveekiem,kam ljoti patiik uznjemt cieminjus,iipashi neredzeetus,sveshus. Un veel iipashaak,ja taas ir 2 nedeeljas. Ko man dariit?
Taa kaa draugs straadaa ta laikaa, es straadaaju uz pusslodzi,taa kaa maajaas buushu ekstra biezhi, gandriiz visu laiku, ko man dariit,izklaideet,pabarot? Nu reaali,kaa taas 2 nedeeljas izpaudisies?
:@
Buutu es kaads ministers, reaali aizliegtu ciemoshanos! :D
28.05.2012 11:29 |

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
nu nekas, arī 25 gados zoo un jūrmalā ir ko darīt ;). Var aizdoties uz botānisko dārzu uz Salaspili, piemēram. Vai uz Siguldu, Līgatni kādā nedēļas nogalē. Divas nedēļas tiešām nav nekas ārkārtējs.
28.05.2012 12:15 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
Tas ir viņa dzīvoklis, ka viņš tā var pateikt? (nevis pajautāt?) :)

Mana drauga mamma atbrauc uz LV 1-2 reizes gadā uz 1-2 nedēļām, tad viņai pašai parasti viss ir saplānots, kas, kur, ko, tā, ka bieži pat visu nepaspēj. Nedomāju, ka Tev tagad jādomā, kur un kā viņas vest, noteikti pašām ir daudz kas jau ieplānots.
Es laikam Tavā vietā izdomātu sev kādu rezerves plānu, nu, ja kontakts slikts vai kaitna, lai ir kur tās dienas pavadīt, kaut uz jūru vai vienalga ko, lai pēc iespējas mazāk būtu jāsēž mājās :D Savukārt, ja labi uzvedīsies un sadraudzēsieties, varēsiet ar draugu aizbraukt pie viņām pēc tam paciemoties :)
28.05.2012 12:15 |

Reitings 2728
Ja jau meita tik liela, tad jau visticamāk viņas abas kopā laiku pavadīs ārpus dzīvokļa. Turklāt ja jau Tev ir pusslodzes darbiņš, viņas pašas pratīsies savu laiku organizēt. Tiešām parunā ar draugu, vai viņām ir kādi konkrēti plāni, lai varat izdomāt, ko padarīt brīvajās dienās. Draugs arī labais - māsu ciemos aicina, bet Tu domā, ko ēst dot un vēl izklaidēt!
28.05.2012 12:17 |

Reitings 312
luxurie

Teoreetiski drauga,jaa,ievaacos pie vinja. A vispaar laba ideja - liidz juulijam aatri jaaatrod pilnas slodzes darbs,taa ka ar gaismu eju,ar gaismu naaku. :D
28.05.2012 12:22 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
vai iestājies kādos kursos vai nodarbībās, ar ko aizbildināties :D Bet izklausās, ka būs ok, 25 gadigajai gan jau pašai ar draudzenēm vislaik gribēsies tusēties, un varbūt jums būs kopīgas intereses, ja būtu mazs bērns tad es pārdzīvotu vairāk un tiešām to uztvertu kā šausmas ;( (man nav bērnu un neesmu pieradusi/nepatīk, ja viņi visu izvanda, visur lien, spiedz un raud utt)
28.05.2012 12:29 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
MurDer. smiekli nak par dažu labu padomiem, tā itkā uz gadu tev viņas brauktu :D mammai arī draudzene brauc katru gadu uz Latviju uz kādu mēnesi, bet pat pusi no tā laika nav pie mums, jo visu laiku ir savi plāni katru radu apciemot. Mēs viņu labi ja reizi nedēļā redzam izņemot pirmo un pēdējo nedēļu, takā vienīgais, kas tev būs jāizdara ir jāsagaida un jāatvadās, ja jau 4 gadi nav būts, tad nedomāju, kad sēdēs tev mājās un kritīs nabaga meitenei uz nerviem, kas tik ļoti grib mukt :D labāk tiešām pajautā ko viņas ir ieplānojušas, jo varbūt tik paliks pa nakti un jā varbūt reizi pa reizei uz jūru vai kur citur lūgs aizbraukt, arī 25 gados ir forsi uz zoo aizbraukt. Kad bijām ārzemēs, tad pat 30 un 50 gadīgs bija sajūsmā par zoo!
28.05.2012 12:31 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Cik saprotu Tu nemaz neesi pajautājusi viņam neko precīzi, varbūt Tu cepies par velti, un tiešām viņām ir saspringts plāns sastādīts, un dzīvoklī viņas tikai pavadīs naktis un kādu vakaru ar brāli
28.05.2012 12:39 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
varbūt viņām jau ir plānu ko darīt un mājās viņa būs maz
28.05.2012 13:17 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Domāju, ka par izklaidēšanu nav ko satraukties. Gan jau pratīsies pašas izklaidēties. Ja viņām nebūtu izklaides savas padomā, diez vai brauktu uz veselām 2 nedēļām, lai tikai jūsu dzīvoklī sēdētu un TV skatītos :) Vakariņas gan droši vien būs jātaisa 4 cilvēkiem.
28.05.2012 13:26 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Atceros, pirms kādiem 15 gadiem no Vācijas pie mums ciemojās radinieks, kurš kādus 40 gadus nebija bijis LV. Arī pavadīja pie mums 2 nedēļas, baigi satraucāmies, kā nu būs, ko dosim ēst, kā izklaidēsim, bet viņam pašam bija savi plāni, brauca ciemos pie vecām jaunības dienu brūtēm un kavējās atmiņās pa takām, kur jaunībā mācījies, strādājis utt., apceļoja daudzas pilsētas. No rīta ap 9 izbrauca un vakarā kādos 8 atpakaļ. Varbūt šis nav tāds gadījums, bet iesaku nesatraukties, gan jau viņas būs padomājušas, ko darīt! :)
28.05.2012 13:28 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Saprotu tevi,man arī jau sākās panika, jo jūlijā atbrauks no UK trīs pieauguši radi uz vismaz divām nedēļam,es jau tagad jūku prātā zinot viņu cimperlīgumu :(. Tādi prinči, besī ārā,tas par treknu,tas par liesu,tas nekvalitatīvs, tur nav tāadas ekstras un šitādas, tur atkal vēl kkas nav bijis ok.... utt, pretīgi. Es tevi itnemaz neapskaužu, tu varēsi skraidīt apkārt saviem viesiem mēli izkārusi.
Novēlu tev izturību dubultā, ak nē pieckārš, ņemot vērā,ka tu viņus nepazīsti.
28.05.2012 13:48 |

10 gadi
Reitings 3711
Ok, jā 2.ned. ir par daudz.
Bet, ja tev brauktu ciemos māsa, tu viņai arī liktu dzīvot viesnīcā vai sūtītu kaut kur citur dzīvot?
Un tā kā viņas ir latvietes, domājams, ka tāpat pašas atradīs ko darīt. Nedomāju, ka viņas pašas gribēs, lai tu auklējies ar viņām (viņiem).
28.05.2012 13:56 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
kauns par tevi MurDer. Tā taču viņa māsa un ne jau 20 gadīga, bet gan sieviete pāri 40, tā es rēķinu ja bērnam 25. Nu tad diezin vai viņai vajadzīga būs tava palīdzība, drīzāk viņa vēl Tev gribēs palīdzēt.
28.05.2012 15:21 |

Reitings 312
Nu redz,DIO, es neesmu no taam, kas ar smaidu un pacheptu kuuku ruupeesies par viesiem. Man ne iipashi patiik ciemoshanaas,es juutos neerti un ne savaa aadaa. Mna pat viena diena ir mociibas,kur nu veel 2 nedeeljas...
28.05.2012 15:24 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
MueDer. - nu kādi Tev ir varianti?! - principā nekādi! Tad sāc vien noskaņot sevi gaidāmajam, nevis savas nepatikas nostiprināšanai
28.05.2012 15:33 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Cilvēki ir dažādi, tā viņš ir, bet tā ir tava drauga māsa, ar kuru tu tikai tagad iepazīsies! Kurš teica, ka ar kūkas gabaliem tev viņai nepārtraukti jāskraidā pakaļ! Pietiks ar laipnu uzņemšanu, pabarošanu, iepazīšanos utt.. Galvenais ir laipna un viesmīlīga attieksme! Es tavā vietā priecātos par viesiem, jo īpaši, ja tie būtu drauga radinieki. Noteikti stresotu par to, jo neesmu no pļāpīgākajiem cilvēkiem un satrauktos par ko gan es ar abām varētu runāt :D . Gan viss būs OK, nesatraucies! Nav viesi tik ļoti jāappuišo, jo viņiem taču arī ir vajadzīga kāda brīvība :D !

Becky ļoti skumjš stāsts. Tā izturēties pret radiniekiem! Tas ir briesmīgi!
28.05.2012 15:42 |

Reitings 2279
Nez kāpēc sāk šķist, ka tu vienkārši baidies no cilvēkiem! No tā, ka Tevi vērtēs, skatīs, pētīs, padomās, aiz muguras runās, utt.
Māsa ir pieaugusi sieviete, viņas meita arī, gan viņas pratīs pašas par sevi parūpēties! Bet tu atslābsti. Ja tagad meklēsi pa galvu pa kaklu, kā sevi nodarbnāt 24 h diennaktī tajā laikā, kad viņas būs te, skaties, ka beigās drauga acīs nekļūsti par neviesmīlīgu un cimperlīgu dāmīti, kura nespēj atrast kontaktu ar vienu no viņa tuvākajiem cilvēkiem! No vilka bēgsi, uz lāča uzskriesi!
28.05.2012 15:49 |

Reitings 312
sunce

A man,piemeeram,nav iebildumu reizi 2 nedeeljaas ar draugu aizbraukt pie vinj radiem, aprunaat seriaalus, matu kraasas utt ar vienu no braaleena sievaam,bet tikliidz man jaauznjem cieminji tad man ir viss! Man nepatiik uzvesties kaa saimniecei maajas, man patiik seddet diivaana stuurii un skatiities TV labaak,kameer visi runaa! :D
28.05.2012 15:53 |

Reitings 2279
MurDer - nu bet kurš Tev liek būt baigajai saimniecei mājās? Lai tak viņas ciemojas, Tu vari sēdēt dīvāna stūrī un skatīties TV, kamēr viņas runās ar brāli, savā starpā vai ko citu! Ja negirbas komunicēt, nekomunicē, nedomāju, ka viņas baigi uzbāzīsies, ja tu sēdēsi stūrīti un būsi melna un maziņa! Domāju, ka viņas ir pietiekoši pieaugšas sievietes, lai to saprastu un neuzbāztos!
Vai arī Tavs draugs Tev teica, ka nu būs katru vakaru jācep cepeši, pīrāgi, jāapkalpo viņa radinieces, jāklāj viņām gultas un jāizklaidē dāmas vakaros, rādos deju priekšnesumus?! :D :D
28.05.2012 16:15 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ha, a vispār interesanti- nepatīk tā un šitā. Bet dzīvo tu taču viņa dzīvoklī. Viss. Diskusijas ir beigušās
28.05.2012 19:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits