Sveikas!
Es biju kopaa ar savu pirmo miilestiibu 4 gadus, mums ir kopiigs beerns. Tad vins aizbrauca uz aarzemeem, un, kaa jau vairums atrada citu. Taa mees paskiiraamies. Es meeginaaju saliigt, bet tas bija bezjeedziigi, par veelu laikam. Peec gada es satiku citu viirieti, appreceejaamies, mums arii piedzima beerns kopiigs. Viiru es miilu, bet savaadaak, nekaa bijuso. Bijusais ar beernu netiekas, bet naudu suuta. Probleema ir taada, ka nevaru beigt vinu miileet un ilgoties. Nu jau kaa 4 gadi pagaajusi kops skirsanaas. Bet es veel aizvien netieku tam paari. Sodien uzzinaaju,ka vins ir appreceejies. Tas man ir jauns trieciens. Stulbi, zinu. Es gandriiz katru nakti visus sos gadus redzu bijuso sapnos. GANDRIIZ KATRU NAKTI!!! Tas arii biski traucee vieglaak vinu aizmirsts. Nu ko lai dara?Tas nav normaali. Man ir labs viirs, jauna dziive, cits beerns jau... Bet es nevienu minuuti nevaru aizmirst bijuso. Viiru arii miilu, bet savaadaak... Es bijusa dziivee nejaucos, vinam neko neesmu teikusi. Nebuutu jau jeegas nemaz.