Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kaa aizmirst vecu millestiibu?

Reitings 74
Reģ: 07.06.2011
Sveikas!

Es biju kopaa ar savu pirmo miilestiibu 4 gadus, mums ir kopiigs beerns. Tad vins aizbrauca uz aarzemeem, un, kaa jau vairums atrada citu. Taa mees paskiiraamies. Es meeginaaju saliigt, bet tas bija bezjeedziigi, par veelu laikam. Peec gada es satiku citu viirieti, appreceejaamies, mums arii piedzima beerns kopiigs. Viiru es miilu, bet savaadaak, nekaa bijuso. Bijusais ar beernu netiekas, bet naudu suuta. Probleema ir taada, ka nevaru beigt vinu miileet un ilgoties. Nu jau kaa 4 gadi pagaajusi kops skirsanaas. Bet es veel aizvien netieku tam paari. Sodien uzzinaaju,ka vins ir appreceejies. Tas man ir jauns trieciens. Stulbi, zinu. Es gandriiz katru nakti visus sos gadus redzu bijuso sapnos. GANDRIIZ KATRU NAKTI!!! Tas arii biski traucee vieglaak vinu aizmirsts. Nu ko lai dara?Tas nav normaali. Man ir labs viirs, jauna dziive, cits beerns jau... Bet es nevienu minuuti nevaru aizmirst bijuso. Viiru arii miilu, bet savaadaak... Es bijusa dziivee nejaucos, vinam neko neesmu teikusi. Nebuutu jau jeegas nemaz.
27.05.2012 20:40 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Kāpēc domāt, mīlēt un ilgoties pēc cilvēka, kurš Tevi nemīl un neesi svarīga, tās ir manas vislabākās zāles, zināt, ka tam otram esmu zem astes un ja esmu zem astes, tad man arī, un ir dzīvot neizsakāmi vieglāk. nav vērts bojāt savus nervus kaut kāda bijušā dēļ.
27.05.2012 20:49 |

Reitings 74
Reģ: 07.06.2011
Nu jaa, es jau ar praatu to saprotu, bet nesanaak man taa reaalajaa dziivee....
27.05.2012 20:53 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
inguska21
nu tad centies vēl...
27.05.2012 21:01 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tieši tāpat kā Mademoiselle domāju, sāc saprast- TU viņam neesi vajadzīga, kāpēc likt sev ciest un domāt, par cilvēku, kuram tu esi iespējams tukša vieta, tā tu zaudē savu dzīvi, savu laiku, savu enerģiju, savu LAIMI.
Labāk ātrāk saproti- KA NEESI VIŅAM VAJADZĪGA, viņam ir ģimene, sieva, viņš ir laimīgs, un Tev viņa dzīvē nav vietas. Novēli viņam veiksmi!
27.05.2012 21:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits