Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atņems vai nē?

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
Sveikas :) Kā jums liekas, vai drīkst rokas bagāžā pārvadāt šādu komplektu?

Lidoju ar Ryanair.
27.05.2012 19:13 |

10 gadi
Reitings 1698
Nedrīkst. Bet pati esmu ko līdzīgu pārvadājusi un neatņēma. Tā ir laimes spēle, bet ja izdomāsi paņemt, tad rēķinies ar to, ka ir liela iespējamība, ka atņems :)
27.05.2012 19:32 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Es tās lidostas vispār nesaprotu.. Vienā visu čeko, nosver, aptausta,izkravā, a otrā vispār neko. :D
27.05.2012 21:29 |

Reitings 377
Kā kurā lidostā. Rīgā neko man neizdarīja, bet kad lidoju no reiz no Beļģijas atpakaļ, Briseles lidostā man izvaroja plecu somu, jo aiz oderes bija aizkritusi nagu vīlīte! A Rīgā mani ar visu nagu vīli palaida!
27.05.2012 21:43 |

Reitings 188
Tā jau domāju, ka var piesieties, kaut gan noteikumos minēts, ka it kā var:

8.10.1.2 Pointed/edged Weapons & Sharp Objects; pointed or bladed articles capable of causing injury, including axes & hatchets, cleavers, arrows and darts, crampons (grappling iron, hooked bar of iron, or plate with iron spikes used in mountaineering), harpoons & spears, ice axes & ice picks, ice skates, knives with blades of more than 6 cms including lockable or flick knives, ceremonial, religious and hunting knives, made of metal or any other material strong enough to be used as a potential weapon, meat cleavers, machetes, open razors and blades (excluding safety or disposable razors with blades enclosed in cartridge), sabres, swords and swordsticks, scalpels, scissors with blades more than 6 cms as measured from the fulcrum, ski and walking/hiking poles, throwing stars, tradesman's tools with a blade or a shaft of more than 6 cms that have the potential to be used as a pointed or edged weapon, e.g. drills and drill bits, box cutters, utility knives, all saws, screwdrivers, chisels, crowbars, hammers, pliers, wrenches/spanners, blow torches.
27.05.2012 22:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits