Es esmu no tām, kuras drēbes pērk daudz un dikti, skapis pilns, bet problēma tāda, ka nemāku neko sakombinēt, t.i. nevaru skaisti sakombinēt , piemēram, svārkus ar kādu no saviem topiņiem, plus rotaslietas utt.! Nu nav man stila izjūtas! Drēbes pērku modernas, aktuālās krāsās utt., taču vienmēr, skatoties uz citām meitenēm, jūtu tādu kā skaudību, jo viņas ideāli prot apģērbties - pieskaņo lakatiņus, šallītes, rotas, jostiņas pie apģērba, skaistas tunikas/topiņus pie šortiem utt.! Ievēroju, ka ģērbjos apnicīgi un vienkārši, kaut gan drēbes man tiešām ir skaistas un daudz (manuprāt :D ). Laikam jau daudzām tā stila izjūta ielikta no dzimšanas, bet ievēroju, ka skatoties kādas bildes i-netā, arī es sāku pādomāt ko ar ko varētu saskaņot utt.! Varbūt Jums ir kādi ieteikumi, ir kādas i-neta adreses, kur "pašpikojat" stiliņu? :) Ir bijus man doma par stilista noalgošanu, lai ņem un parāda ko ar ko vilkt kopā, bet tas prasa naudu plus notiekti būtu grūti atrast stilisti, kura būtu "pa manai gaumei" + dzīvoju mazpilsētā.