Sveikas!
Kādi plāni šajā saulainajā dienā?
Biju jau aizgājusi uz veikalu, ārā tik silts.
Tagad gaidu māsas draugus, brauksim pie māsas, cept šašliku. Pie reizes varēšu pasauļoties. Super!
Lai visām jauka diena un nesēdiet mājās, tik foršā dienā. Kaut vai uz jūru aizbrauciet. :)
Kur ir silts, te pie mums ir īsts holods, gribējās uz jūru, bet nekā, kažokā jāģērbjas :@ esmu dusmīga.
Vispār šodien garastāvoklis tāds ne īpaši pozitīvs....Vajadzētu parakstīt prakses mapi, bet nereāls slinkums,
Gribu sauli, gribu karstumu... :(
Čiu!
Pašlaik skatos Gandrīz ideālas vakariņas, bet tuliņ celšos un sākšu taisīties. Ir doma, aizbraukt līdz Mangaļsalai, jo laiks aiz loga patiešām ir smuks :)
Jauku dienu (l)
Es klausos Zviedrijas dziesmu un priecājos :) Man šķiet, ka gandrīz vienmēr Eirovīzija tomēr uzvar smukas dziesmas.
Jūtos apslimusi un nezinu ko darīt. Neņemt sāpošo kaklu galvā un iet laukā vai tomēr labāk palikt mājās un paārstēties..
Laiks superīgs. Bijām jau brokastīs/pusdienās izcept šašliku. Saulīte tik patīkami sildīja :) Tagad jāturpina mācīties. Žēl gan, jo labprāt pa āru vien dzīvotos. Mierinu sevi ar domu, ka saspringtas mācības vēl nedēļu palikušas, pēc tam sesija un tad jau daudz vieglāk :)
brīt!! :)
Tikko paēdu brokastis.. :)
laiks izskatās jauks, bet nav jau īsti ko darīt.. tā nu noteikti sēdēšu mājās.. it kā ir doma vēlāk aiziet pasportot...
Aloha čikitas ^
Man šodien slinkumčilldiena :D
Klausos draudzenes naktsklubu piedzīvojumos un jā, arī drīz amnā vrituvē taps aukstā zupa- gatavošu es :D mazliet neierasti :D
Čau :)
Jau no rīta izgāju pavazāt pa veikaliem, neko foršu neatradu, bet vismaz pabaudīju bišķi saulīti.
Tagad jāpiekārto dzīvoklis un jāuztaisa aukstā zupa. Ceru, ka rīt būs silta dieniņa un varēšu līdz jūrai aizbraukt un beidzot atklāt savu sauļošanās sezonu :)
Tikko pamodos, gribeju iet sauloties, bet diezgan makonains, tapec paedu un ielidu atpakal gulta :D laikam visu dienu nemsos pa gultu, viena :D
Milotais ta arii vakar nedeva zinu, kaa ticis majas, tagad es dusmosos uz vinu :D
Man rīt eksāmens..Šodien šo to atkārtoju :) No rīta bija silts un saulains laiks,bet tagad ''nogāza'' pamatīgs lietus.. :) Bet vismaz gaiss tagad tāds foršs :) ..
Sveikas!
Mans dators saplisa, precizak klaviatura, esmu pie datora, kuram pat nav garumzimes:( ceru, ka atrak manu salabos, vakar bija mistika, jo saplisa peksni spogulkamera. dators un apstajas pulkstenis.
Sodien manams pagurums:(