Sovakar palika loti skumji... Izdomaju padalities. Man ir 17,agrak bija daudz draugu,saku balleties diezgan agri,ap 13 gadiem. Iedzeru,utt. Visi mani draugi bija no 16-19 gadus veci,jo es vienmer prata esmu bijusi vecaka,neka esmu.To vienmer visi ir teikusi,tapec ar jaunakiem (mana vecuma) cilvekiem man vienkarsi nebija pa celam.. Kad man palika 16 es peksni sapratu,ka man nav neviena drauga. Es vairs negaju ara,necelu telefonu,nerunaju vairs ne ar vienu. Gimene saka jautat,kas man ir.. Es nezinaju ko atbildet,bet es vienmer teicu,ka viss - pietiek. Pietiek balleties,tie ''draugi'' kas man bija nebija nemaz pelnijusi tadu nosaukumu,un to es sapratu tikai pec 3 gadiem. Tad es vel satikos varbut 1x menesi ar kadu,tas jau man bija daudz,jo negribeju neko. Tagad,es dzivoju cita pilseta,otra LV gala. Es neatceros pedejo reizi,kad es butu bijusi ara...Varbut pirms menesa,aizgaju lidz veikalam kas ir 5min gajiena. Sobrid sezu ar logu vala,klausos ka citiem iet jautri,visi atpusas,muzika skan,smiekli,utt. Pilnigi asaras acis,jo man nav nekadas socialas dzives. Ari skola es neeju,pabeidzu 9o,kad man tikko palika 15 (ari skola saku iet agri) Gribu atrast kadu vasaras darbu,vismaz meginasu. Man ir lieli kompleksi,esmu apaliga,ara ir tik karsts,man prieks tada laika vienkarsi nav ko vilkt. Pirms daziem menesiem,es stridejos ar gimeni,jo visi ir tadi kompanijas cilveki,viniem ir draugi,utt. Es saku blaut uz brali par to ka vins iet tuseties parak biezi,aizliedzu visai gimenei dzert jo uzskatiju ka tas ir drausmigi. Neatlavu mammai vina glazi vakara iedzert. Esmu loti ticiga,vienmer man apkart ir bijusas ''vieglas uzvedibas meitenes'' un man tas ir nepienemami. Lai ari ballejos agri,varetu padomat,ka esmu tada pati. Esmu nevainiga un lepojos par to.. Sobrid visas manas bijusas draudzenes un pazinas ir vai nu stavokli vai ar berniem jau. Es biju loti ''pareiza'' kaut gan man bija tikai 16,kad man it ka vajadzetu tikai sakt izbaudit savus tina gadus,bet es domaju otradi. Tagad... ir vasara un es kadreiz dzivoju pie juras,visu dienu ar draugiem tur pavadiju,dzivoju privatmaja..Tagad dzivokli,pilsetas centra,pilseta kur es nezinu nevienu. Es gribu iegut jaunus draugus,izklaideties...Bet es nevaru parkapt tam slieksnim.. Kada izskatas mana diena? Piecelos apm. 2 diena (jo esmu augsa visu nakti,man ir milzigas miega problemas,par cik energiju nav kur likt sezot majas) tad paedu,sezu visu dienu pie datora,skatos t.v dejoju istaba (kadreiz gaju makslas skola,deju grupa,kori..visu pametu) bet dejot man patik. Tad ieeju dusa un atkal sezu pie datora,visu nakti... ap 6iem,7iem no rita eju gulet. Es pati nespeju noticet,cik nozelojama mana dzive sobrid ir,pilnigi asaras saka birt... :/ Nu ja,tads laikam ir mans stasts. Es zinu,ka neesmu vieniga,kurai nav draugi un ir lidziga dzive. Bet ja,ja kada izlasija so garo murgu,paldies. Arlabunakti.