Vasara/ Peldēšanās sezona.

Reitings 566
Reģ: 03.02.2012
Skatoties šo video, man radās jautājums (zinu,ka Latvijā 90% sieviešu ir ar perfektiem augumiem, vai vismaz ar veselīgu svaru) vai jūs pievēršat uzmanību meitenēm,kas ir plus size, teiksim, vai Jūs viņas nopētat un savās domās kaut ko pretīgu par viņu pasakat, vai vienalga kaut ko iedomājaties???Vai vispār kādreiz esat viņu apvainojušas/aizvainojušaS?
http://www.youtube.com/watch?v=YsHmUAmS5HU&feature=g-u-u
26.05.2012 18:45 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Esmu plus size, uz citām meitenēm,gan slaidām gan netik slaidām es skatos tikai lai pašpikotu idejas ģērbšanās stilam.
Neesmu tik aprobežota, lai uztrauktos par citām meitenēm, un vēl jovairāk lai kaut ko aizrādītu.
28.05.2012 00:05 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Mēdzu kritizēt gan +size meitenes, gan ļoti, ļoti tievas, gan arī spēju atrast patiešām skaistā augumā kaut kādu mīnusu, bet es to daru pie sevis galvā. Iespējams, ka pašai kādi kompleksi, ļoti salīdzinu ar citām sevi. Bet, nu.
28.05.2012 00:40 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
http://www.youtube.com/watch?v=9WIjRwtCxB8&feature=related
Arī šīs man liekas resnas, un nolaidušās.

4.10 minūtē tās krūtis.. nu, kā tā var apģērbties. Taču jāapjauš savi gabarīti un jāsaprot, ko var vilkt...
28.05.2012 00:47 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
No sākuma meitene video likās tīri OK, bet kad viņa sāka tik agresīvi demonstrēt savu ķermeni, skandinot, cik tas labi izskatās, tad man sāka likties, ka kāds viņu ir smagi aizvainojis. Sāpīga tēma meitenei. Nekad nedomāju neko sliktu pat par ļoti resnām meitenēm, ja nu vienīgi viņas ir apģērbušās galīgi garām, tad tas izsauc pārsteigumu, kā tā var apģērbties. Patiesībā, man ir prieks par tām meitenēm, kas iet ārā no mājas un dzīvo neatkarīgino svara, nevis ir ieciklējušās tikai uz savu augumu. Vai nav vienalga, kā citi izskatās? Katram savs ķermenis un miers, lai dara ko vēlās.
28.05.2012 03:01 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Kādu laiku lasot cosmo.lv esmu te salasījusies lietas, kuras man nemaz nešķita, ka normāli cilvēki domā vai mēdz teikt. :D Tikko uzzināju, ka meitenei video ir liekais svars un viņa ir teju vai resna. Nu, šis manu skatījumu uz dzīvi mainīja. Man likās, ka viņa ir kāds 40.-42. izmērs maksimāli, un es to sauktu vienkārši par meiteni ar formām, apaļumiem. Pat par apaļīgu viņu nekad nesauktu, manuprāt, apaļīgs ir tāds, kurš jau ir uz robežas kļūšanai par resnu, bet tik nesmuki vēl nav saucams. Droši vien pateicoties šādiem izteikumiem ir meitenes, kuras ar šādu augumu, kurš nav saucams par resnu vai neveselīgu klausās sabiedrības viedoklī un galu galā saslimst ar anoreksiju vai bulīmiju.
Un kā jau teicu, man viņa nemaz nepatīk, bet neuzskatu, ka tas, ja tiek veidoti šādi video nozīmē, ka neesi ar sevi apmierināts. Sabiedrība dara daudz dažādu idiotisku lietu ar kurām jācīnās, tas nenozīmē, ka ja es izveidotu video par to, ka man kaut kas nepatīk cilvēku attieksmē, es nebūtu ar sevi apmierināta. Jebkurš pievērsīs uzmanību komentāriem par sevi un dzirdēs tos.

Kā arī, smieklīgs likās uzskats, ka visi, kuriem ir liekais svars daudz ēd un nekustās, un jo īpaši smieklīgs ir uzskats, ka visi tievie daudz strādā lai tādi paliktu. Varbūt man jocīgs paziņu loks, taču starp maniem paziņām, no kuriem visi ir tievi, nav neviena cilvēka kurš iespringtu sporta zālē vai ļoti sekotu savai ēdienkartei. Šobrīd augstskolā tievākās meitenes ir lielākās saldumu mīles un vidusskolā bija tāpat - atceros kā šausminājos, ka es (38.-40.) ēdot skolā vienmēr ņēmu kaut kādus dārzeņus (bez majonēzēm un krējumiem), taču 34. izmēra valkātājas bija tās, kuras sēdēja ar bulciņām rokās, iedzēra kakao un uzkoda šokolādi. Šobrīd īpaši nekas nav mainījies. :D
Ar to es negribu pateikt, ka neko nevajag darīt un nevajag sportot, ja esi ar noslieci uz apaļumiem, taču tas jocīgais uzskats, ka visas tievās nu tik ļoti seko savam uzturam, sporto un ir veselīgas ir jocīgs un nemaz tik bieži neatbilst patiesībai. 40 gadu vecumā varbūt, starp jauniem cilvēkiem - nē.
28.05.2012 03:21 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
uzmetu acis uz video un nosausminaajos. bet ne jau par svaru, bet par kaarteejo baarbijveidiigo radiijumu cuukrozaa teerpaa ar tonnu kosmeetikas uz sejas un pieliimeetiem plastmasas matiem.
jaa, domaas kritizeeju resnus cilveekus, kuri savus resnos beerninjus ved paeest uz aatraas eedinaashanas vietaam un domaaju, ka nebuutu slikti taadiem aizliegt tajos reegoties ar likumu. ja kaads veelaas aiziet vinjsaulee aatraak deelj aptaukoshanaas probleemaam, taa ir vinja probleema, bet kaapeec ir jaariskee ar savu beernu naakotneem? kaapeec beerns ir jaanolemj iisam muuzjam (ja pieaugusham cilveekam daudz eedot, tauku suunas vienkaarshi uzbriest un kad tievee, taas saplok, tad beerniem taadaa vecumaa tauku suunas dalaas un vairojaas, samazinot iespeeju jebkad dziivee tikt pie normaala svara) un iespeejams jaatstaaj par baareni tikai kaada burgera deelj?
28.05.2012 04:26 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Manuprāt, šīs meitenes agums ir feins. Nav nekā par daudz, un nav arī par maz. Kā saka: "Ir kur ieķerties!", bet par makeup un matiem, gan varētu piesieties, ļoti nedabiski, samāksloti un pārāk daudz..
Tās ir manas domas. :)
28.05.2012 06:51 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Mani absolūti neuztrauc cik kurš sver, drīzāk vai var dabūt kaut vienu sakarīgu vārdu no mutes laukā un ir pašcieņa.
Video tāds provokatīvs, jāpiekrīt par makeup - kas par daudz, tas par skādi.
28.05.2012 08:45 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
Atliek tikai macities no si video. kam vajag slepties aiz kompleksiem par savu augumu.. Manuprat, ari apaligas meitenes ir skaistas.. Tikai jamak sakopt sevi - tad jebkura bus skaista!
28.05.2012 15:46 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es nekad nevienu neaizvainoju, bet bieži pati pie sevis galvā aprunāju citas :D :D Gan tievas , gan resnas
28.05.2012 16:22 |

Reitings 224
Reģ: 27.05.2012
Man si video redzeta Trisha neliekas resna, bet vienkarsi nedaudz apaliga, formiga, ir redzetas daudz resnakas. Zinu, ka daudziem viriesiem patik sadas formas, pasi saka, ka velas meiteni, lai butu kur iekerties. Taja pasa laika man vina skiet parak nedabiska, samakslota. Gribetos man vinu redzet bez solarija, bronzeriem, maksligajiem nagiem, kosmetikas, pieaudzetajiem matiem, photoshopa. Domaju, ka butu tada parasta peleka pele, sejas vaibsti nemaz tik pievilcigi neliekas. Es domaju, ka vinai drosi vien ir ari celulits uz kajam, dibena, tacu bildes veiksmigi nomaskets. Esmu par dabisko skaistumu. Nekad nevienai/am neesmu teikusi, jo gaugala ta nav mana darisana un tas butu mulkigi. Pie sevis, domas gan medzu novertet, izdarit secinajumus, dazbrid tiesam domaju, ka var ta nobaroties, palaisties, vel uzvilkt nevizigu apgerbu, piedevam par to priecaties, es ta nevaretu. Dazas velak brinas, kadel milotais pie citas aizgajis. Es uzskatu, ka tas ir loti butiski ari ka sevi pasniedz, kadu apgerbu velka, aksesuarus, ka sevi parada sabiedriba. Es biju sastresojusies jau tad kad paradijas neliels dubultzods. Bet man liekas, ka dala sis meitenes laikam ir sevi pienemusas tadas kadas ir, kamer mes te kompleksojam par katru lieko cm.:D
28.05.2012 19:33 |

Reitings 566
Reģ: 03.02.2012
Man gan viņa brūna vispār neliekās :D:D:D
28.05.2012 19:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits