Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrietis no citas valsts.

Reitings 99
Reģ: 09.03.2012
Sveikas..
Nav it kā ne problem, nedz ari par ko sūdzēties.. bet gribu no meiteņu pieredzes dzirdēt varbūt ne padomu bet ka gājis jums.
Tatad situācija, veidojās romantiskas attiecības ar cittautieti.
Viss ir ideali. Bet kas mani satrauc ir mūsu draugi, tādi kopīgi draugi nav, bet drīzumā tas būtu normāli ja es iepazīstinātu ar saviem draugiem un viņš ar saviem.
Tam kurām arī ir attiecības ar cittautieti, kāda bija jūsu draugu komunikācija ar jūsu otro pusīti?
Vai draudzība izveidojās viegli? Valodu barjera utt?
Jo tomēr arī draugi man ir ļoti tuvi..
gribās dzirdēt kaut ko no jūsu pieredzes.
26.05.2012 13:55 |

Reitings 732
Reģ: 23.04.2012
man bija grūti tas, ka esot ar viņa draugiem bieži vien saruna kaut kā pārgāja uz viņu dzimto valodu (kurā es saprotu aptuveni 5 vārdus).
stulba sajūta, ka visi kaut ko runā, smejas, bet Tev nav nemazākā nojauta, kas notiek.
26.05.2012 14:00 |

Reitings 99
nu jā, nu tādā ziņā man paveicies, jo valoda ir angļu, bet tas tik un ta nedod mieru.
26.05.2012 14:02 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Atkarígs, cik komunikabls, ieinteresèts ir vírietis un arí draugi. Mums viss bija super, jo vinš ir šausmígi draudzígs un atvèrts, uzreiz pańèma, šie visu laiku runája, jokoja, un es arí priecàjos par draudzenèm, ka vinas nekautrèjàs runàt angliski, lai gan ikdienà to nedara. Vàrdsakot, esot kopà pat es ar vinàm sarunàjos angliski, lai vinš saprot, pèc laika pat aizmirstas piedomàt un sanàk gluži parasta kompànija, kà bùtu satikušies cilvèki no vienas tautíbas. Grùtàk ir ar mammu, jo vina nerunà angliski, un abi nemitígi grib ko pateikt un man ir jàtulko, loti nogurstu, citreiz lauju, lai abi paši runàjas, pàrtulkoju tikai atseviškus vàrdus, un pàrsteidzoši, abiem tàs domas ir uz viena vilna:D
26.05.2012 14:09 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Ar mīļotā draugiem un ģimeni kontakts izveidojās uzreiz un ļoti labs. Ja arī kādam sanāk ko pateikt valodā, ko es nesaprotu, mīļotais, jeb kāds cits no viņa draugiem uzreiz pārtulko, lai es saprastu. Šobrīd plānoju uzsākt valodas apmācību, lai pašai būtu vēl komfortablāka sajūta kompānijā.

Manai ģimenei draugs ļoti patīk, kā arī tiem dažiem maniem draugiem, kuri ir viņu satikuši. Prasa, kad brauks ciemos :D Manai ģimenei, diemžēl, ir grūtāk ar draugu sazināties, valodas barjeras dēļ, bet vienmēr kaut kā caur žestiem atrod veidus, kā saprasties :D
Ar maniem draugiem gan vienmēr angliski sazinas :)
26.05.2012 14:21 |

Reitings 99
Cik visām šeit viss pozitīvs :)
tas priecē, tad jau nav par ko satraukties, arī mans brīnums ir komunkabls, jautrs, patīk jokoties :)
26.05.2012 14:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits