Es it ka esmu dzirdejusi ka ir ligavas kuras dod finansejumu vecmeitas ballitei... man pat kaut kas meginaja iestastit ka tam ta pa istam esot jabut, bet nu pati ari uzksatu ka to riko draudzenes pec saviem ieskatiem un iespejam un nav ta ka pilniba visam jabut ka toposi ligava grib vai vinai patik..prieks tam ta ir ballite, un,protams galigi garam ari nevar taisit, bet nu to vidus celu vajadzetu atrast, lai nav ta ka ligava beigas aizvainosies uz visam lidz sirds dzilumiem, vai ta ka draudzenes izlidis no adas ara lai nedod dies; ligavai butu viss pa pratam...
Mums personigi,par cik julija sakuma,tad tusinsbus tada ka havaju stila, sapirksim tos krasainos kareklus, ziedus, uztaisisim t-kreklus (maicinas) ar kadu interesantu uzrakstu.... plana ir visadas aktivitates toposajai ligavinai (piem.sakam ar to ka visas kada konkreta vieta savacas, ari ligavina, tad mes vinu sagerbjam pec saviem ieskatiem, jau sagatavojam iep0rieks, izrunajam ko vinai vilksim, saperkam vajadzigo, butu labi pirms tam noskaidrot ligavas izmerus), tad vinai saksies visadas aktivitates, speles-tas parasti visas saistas ar ligavas "ieprieksejo" dzivi, it ka atavodties no tas un ieejot jauna, citi laiz balonus ar bijuso vardiem, tas viss atkarigs ko pasas izdomasiet, neaizmirstiet par vecmeitu zverestu vakara gaita...nosleguma mums pirtina kur nepiespiesta gaisotne klacosim uz nebedu un vnk pavadisim labu laiku... nu ta isuma..parejais ir Tava fantazija...