Es neesmu taupīga un jebkuru lielu summu varētu ātri iztērēt un dzīvot bez tās. :D Tas ir koks ar diviem galiem. No vienas puses es uzskatu, ka tā ir laba īpašība, jo es tiešām nepieķeros naudai. Ja tā ir - forši, ja nav, arī labi. Runa protams, nav par būšanu trūcīgam, drīzāk par atteikšanos no ekstrām. Bet ir tādas ekstras, kurām nekad netērētu, kā piemēram, regulāra ēšana ārpus mājām, manuprāt, ir viens no lielākajiem naudas iznīcinātājiem. Man šķiet, ka man būtu jābūt miljonārei, lai es arī šādām lietām tērētu neskatoties un man nebūtu sajūtas, ka es varēju to iztērēt prātīgāk. Es labprātāk naudu iztērēju hobijam, nevis ēšanai restorānā un kosmētikai, kura man nav vajadzīga. Apģērba ziņā esmu šopaholiķe, jo bieži pērku lietas, kuras citur varētu atrast lētāk vai vispār varētu paciesties un nenopirkt, un vienmēr man ir sirdsapziņas pārmetumi, jo kā jau teicu - ir hobiji, un arī tas ko studēju prasa daudz naudas. Pat ja neprasītu, gribētu prast naudu krāt, ko es noteikti neprotu darīt un pat bērnībā neesmu mācējusi.
Šī arī ir otrā, tumšā puse tam, ka neesmu taupīga - neprotu krāt.