Esmu taupīga. Piemēram mājās, viss kam saistība ar ēdienu, es varētu teikt tā, es pērku labas mantas, un divainā kārtā pie mums labas mantas ir lētas, savukārt pusfabrikāti ir gan dārgāki.. ir kaut kādas lietas, kuras ik pa laikam izvēlos pirkt uz akcijām lielos daudzumos, piemēram dzeramais negāzētais ūdens, es dienā izdzeru 2 pusotra litrīgas pudeles, protams ja parēķina mēnesī patiesību sakot sakrājas labi daudz, tāpēc ūdeni gan pērku akcijās, vai kad braucu caur kalniem, tad gan no springiem ņemam ūdnei kvantumiem uz mājām, kam arī vērtība ir augstāka.
esmu atklājusi, ka mājas tīrīšanā vislabākais ir citrons un tie man netrūkst, ar ķīmijām neaizraujos, kas būtiski samazina tēriņus ģimenes budžetā.
bet noteikti ir lietas uz kurām es neekonomēju, piemēram vīni, piemēram manai terasei zaļumaugi, jā ir savas dārzniecības , kuras ir lētākas kā vienkārši puķu veikali, to tad arī izmantoju.
drēbes un apavi, labāk mazāk, bet tad ir ar kvalitātes zīmi un skatu. (Lai gan skapis ne pajokam pilns)
man patīk krāt naudu, bet nevis tā vienkārši turēt zeķē , bet ar ideju, ceļojumam, kādai tehnikai vai vēl kam.. bet vienkārši krāt, tam ir noguldījuma konti domāti :)