Jus lietojat ari saules aizsargkremus ikdiena,ja speciali saule nesezat,bet,piemeram,ir paredzets visu dienu vai kadu laiku uztureties saule,iesmerejat kajas,rokas ?
Vienmēr aizmirstās, bet esmu apsvērusi domu sākt to darīt, jo iepriekšējos gados, visu laiku ir sanācis apdedzināt degunu un vaiguss. :(
Šogad kremi jau sagatavoti, tagad gaida savu kārtu, kad sākšu lietot viņus. :D
Nē, es nelietoju, kaut gan zinu, ka nāksies padzīvoties pa saulīti. Pagaidām neko briesmīgu uz ādas neesmu pamanījusi. Var jau būt, ka tas nāks ar gadiem, bet kas gan mūsdienās nebojā organismu? :D
Mana vecmāmuļa nekad neko nelietoja, bet āda bija ļoti labi saglabājusies arī vecumdienās. Ņemu piemēru no viņas - jo mazāk zieķē, jo mazāk prasa zieķēt.
Dienas kreems man ir ar spf, taapat arii tonaalais, ja vinju lieku. Vasaraa man somaa vienmeer liidzi ir maza tuubinja ar kreemu, ar ko apsmeereet plecus, ja saak svilinaat, taa neko citu speciaali nesmeereeju. Taas sejas lietas arii vienkaarhsi sagadiijaas nopirkt ar spf, speciaali nemekleeju:D
Man somaa ir liidzi mazs 75ml puushamais,ko lietoju,ja zinu,ka visu dienu buushu aaraa,uztureeshos tieshos saules staros,tad uzpuushu uz rokaam,kaajam,arii sejas,jo mans deguns un vaigi aatri apdeg un kljuust sarkani.
es smērēju arī tad, kad eju pastaigāties un velku tādus īsākus svārkus + topu īsām piedurknēm, jo man ļoti ātri paķer :) speciāli sejai krēmus, tonālos utt. nepērku ar SPF, varbūt kāds ir kādreiz bijis, bet tas nav tāds kā must have tam krēmam, speciāli uz to nemetu aci.
Pieredze ar tiem kreemiem bija tikai sejai, jo sleepojot mees vienmeer pirkaam tos un tieshaam kalnu saule degunus neapdedzinaaja.
Tagad esmu sajuusmaa arii par kjermenja kreemiem, jo ljoti aatri iesuucas, patiikami smarzho, forsha konsistence un ljoti labi pilna savu pienaakumu - 30 graados cepoties saulee vairaakas stunas :D neesmu apdegusi, bet iesauljojusies labi.