Kā man rīkoties, kā lai šķirās?

Reitings 10
Reģ: 23.05.2012
Sveikas meitenes,
Piereģistrējos ar domu, ka varbūt kāda no šeit esošajām ir saskārusies ar līdzīgu problēmu kā man un būtu gatava dot kādu padomu. Proti, ar savu vīrieti esmu kopā tikai gadu, bet diemžēl ir sanācis tā, ka vairs sevī nejūtu to dzirkstelīti, kas bija sākumā. Viņš ir par mani vecāks, sākumā šķita, ka tas nebūs šķērslis, bet laikam biju maldījusies. Lielākā problēma ir tā, ka viņš tiešām vēlas dibināt ģimeni un gādāt par to, taču šķiet, ka esmu pārāk jauna un nenobriedusi. Uzskatu, ka man vēl visa dzīve priekšā un saistīt to ar vīrieti ar kuru esmu kopā tikai gadu, neesmu gatava. Viņš jau ir nopircis mums lielu, plašu dzīvokli, pirms pāris mēnešiem mani pārsteidza dzimšanas dienā ar pilnīgi jaunu S-Klases Mersedesu, nepārtraukti ved ceļojumos, šķiet ka šķiršanos viņš nepārdzīvotu, domātu, ka esmu viņu izmantojusi naudas dēļ, taču tā nav. Varbūt kāda var ieteikt kā man rīkoties, kā rast risinājumu?
23.05.2012 00:29 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Kur eksistē tādi vīrieši???
23.05.2012 08:10 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Man vispār izklausās,ka esi vienkārši nobijusies no ģimenes veidošanas, tāpēc uzreiz par šķiršanos iet runa.
Galu galā var taču aprunāties arī ar draugu kā jūties-ka vairs nejūti dzirksteli utml. varbūt visu var vērst par labu vēl.
23.05.2012 08:12 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Domāju līdzīgi kā Cuel, parunājies ar viņu mierīgā ceļā, kas zina, varbūt patiešam ir vēl kas glābjams. Varbūt vīrietis pārsteidzies ar ģimenes veidošanu, varbūt pārpratis tevi..
23.05.2012 08:20 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
vnk atrodi kādu vai kādus ar ko kniebties un ar šito paliec kopā dēļ naudas. tā dara daudzas sievietes kas salaiž ar bagātiem.
vai arī aprecies un tad šķiries, dabūsi pusi no visa
23.05.2012 08:34 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man kaut kā šoreiz nešķiet,ka autorei tikai nauda galvenais.Ja tā būtu,viņa nedomātu par šķiršanos,bet paliktu kopā tāpat,jo viņam taču ir nauda.
Reti kad šķiršanās ir viegla,bet ja jūtu nav tad labāk izšķirties ātrāk,nekā vilkt garumā un dot vēl vairāk lieku cerību otram.No otras puses,varbūt Cruel taisnība un visu vēl var vērst par labu,atdzīvināt dzirksteli utt.Pie reizes gan pasakot vīrietim,ka neesi gatava tai ģimenes veidošanai...
Katrā gadījumā jums priekšā nopietna saruna.
23.05.2012 08:45 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
kāpēc obligāti sievietei uzreiz interesē tik nauda? tad jau viņa uzreiz meklētu tādu,kuram daudz naudas. šis sākumā bija pieticīgs un tik vēlāk sāka parādīt,cik biezs īstenībā ir. protams,kurai gan nepatīk dāvanas, kurai gan nepatīk,ja lutina? iespējams,ka tas ir faktors,kas mazliet liek šaubīties šķirties vai nē, bet ja meitenes sirds jūt,ka tas nav īstais vīrietis un prasa,ko darīt ar uzdāvinātajām mantām,tad tas viņai nav pats svarīgākais.
es arī uzskatu,ka ja vīrietis,ko grib dabūt atpakaļ ,tad pats dod mājienus, pasaka. par sīkām dāvanām vispār nav jāuztraucas, bet pati nezinu kā rīkotos,ja uzdāvinātu auto. tā tomēr nav sudraba ķēdīte par 10ls..tur jau tās summa ir daudz nopietnāka. jāskatās vai viņš patiešām ir no sērijas uzdāvināt auto ir kā ,ja cits nopērk meitenei džemperi,vai arī tas viņa maciņā ir iecirtis robiņu.
nezinu kā tev rīkoties. pasaki kā ir. pasaki,ka neesi gatava precībām,ka vēl neesi gatava dzemdēt bērnus,ka tev vēl jānostabilizējas dzīvē, jāsasniedz virsotnes, jāizmācas(ja tu mācies) , jāiztrakojas.
atradīsies ātri cita,kura priecāsies par šo vīrieti ,būs patiešām gatava dibināt ģimeni,piedzemdēt bērnus, sagaidīs ar dāvanām un priecāties par dārgajām dāvanām:D ,ja vien vīrietis nebūs apsvilinājies un izdomājis-viss vairs nekādu dārgu dāvanu līdz kāzām:D
stulbs atrisinājums- nedod sexu, kļūsti vēsa un vīrietis pamazām pats notīsies:D
23.05.2012 09:06 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Risinājums gauži vienkāršs - atdod man to vīrieti :D :D
23.05.2012 13:10 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Jopcik, man arī noderētu jauna mašīna! Varbūt iedod man viņa nr? :D
28.05.2012 19:49 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
tās, kas te raksta ka kopā dēļ naudas, ka lielās un blā blā blā, vot man rodas sajūta, ka jums skauž :D

Lasot autores diskusiju, te viņa apraksta visu sīki un neredzu nekur teikumu, ka ir kopā dēļ naudas.
28.05.2012 19:58 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Šitā rakstīsiet par tiem telefona numuriem, paliks greizsirdīga, sapratīs, ka mīl un jūs būsiet viņiem izglābuši attiecības! :D
28.05.2012 19:59 |

Reitings 1565
Reģ: 29.01.2009
Jā, es arī gribēju rakstīt atdod man. Ideāls vīrietis - rūpējās, mīl, grib ģimeni un plusā vēl ir pārticīgs. Kāpēc man tādi ceļā negadās? :D
28.05.2012 20:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits