Varu padaliities ar savu pieredzi. Esmu UK jau 2 gadus. No saakuma dziivoju pie draudzenes, tad iireeju istabas (paldies, vairaak shaadu pieredzi neveelos). Nomainiiju apmeeram 5 dziivesvietas, liidz beidzot iireeju viena pati dziivokli. Iire £480 meenesii, elektiiba, gaaze reizi trijos - £200, uudens reizi pusgadaa - plus miinuss £100. Telefons - ap £70 meenesii, internets - £30, TV licence reizi ceturksnii - £35. Nekaada zelta bedre te nav, bet esmu prieciiga, ka varu pati sevi uztureet un nomaksaat reekjinus, pa vidu veel aizsuutot kaadu naudinju mammai un maksaajot savu studiju krediitu LV.
Darbaa praktiski dziivoju, ir viena briivdiena nedeeljaa, kad reizeem vnk neko neizdaru, jo nav speeka. Ietaupu uz eest gatavoshanu, jo varu paeest darbaa. Algu sanjemu katras nedeeljas beigaas + ir dzeramnauda, kas ir liels atspaids. Kaadas dreebes un aksesuaarus peerku apmeeram reizi meenesii, bet citreiz vispaar pusgadu neko nepeerku. Taapat visas sadziives preces utt. ir nepiecieshamas, taa kaa naudaa nepeldos. Shausmiigi kaitina tas stereotips, ka ja reiz dziivo aarzemees, tad tev ir baigais pikjis. Nu nav taa. Te taapat ir jaamaksaa reekjini un jaauztur sevi, nemaz nerunaajot par tiem, kuriem ir gjimene. Bet, protams, sheit man nav JAAIZDZIIVO, kaa tas bija Latvijaa.
Gjimene pietruukst ljoti, it sevishkji uz sveetkiem - Ziemassveetkos jau 3 gadus neesmu bijusi kopaa ar saveejiem.
Izklaides? Reizeem ar koleegjiem aizejam shur tur paseedeet, vakaraa max £30 noteereeju. Bet peedeejaa laikaa balliites vairs nav topaa, vai arii taas tiek aizstaatas ar maajas tusinjiem.
Katraa zinjaa - nav nekaada zelta dziive, bet es nesuudzos, jo bija sliktaak dziivojot LV.