Vai jūs pazīstat, kādu, kuram ir bijušas milzīgas problēmas ar svešvalodas (jebkuras) apguvi, un, kas, tomēr to ir iemācījies? Nē, tas nav domāts ar to, ka nav laiks, vai īsti nav gribēšana, bet tā, nu tiešām, cītīgi ar to strādājot, tomēr grūti iemācīties.. Respektīvi, man problēma tāda, ka angļu valodu esmu mācījusies gan pirms skolā mācīšanās, gan skolā, gan atsevišķi.. Būtībā valodu zinu, bet, kad ir jārunā, tad vsjo! Vai nu, nevaru pateikt, it neko, jo iekšēji neparko ir stress, ka jārunā, vai - saku tik saraustītos teikumos, ka pašai liekas smieklīgi. Nezinu vairs kā ar to cīnīties, jo man visu laiku tāda kā runāšanas barjera. Vai maz no tā ir iespējams "izārstēties"? Cik runāju ar paziņām, domājams, ka es esmu tik `lēna`, tajā visā runāšanā, jo galvā vienmēr, vienmēr iedomājos kā latviski būtu un tad visu perfekti mēģinu pārtulkot angliski, un tā mēģinot pārtulkot vai nu, vairs kādu vārdu neatceros un viss teikums izjūk, vai vienkārši ilgi domāju :D Ak šausmas, nezinu pat kā to izskaidrot, taču ne velti ir teiciens - tajā valodā, kurā gribi runāt, tajā arī jādomā, taču man nav ne jausmas kā to panākt. Eh :/