Ne tikai grieķiem stils nemainīgs.
Arī Latvija gadiem ilgi ietur konsekventu stilu. Pirms dziesmas sākuma pa ltv1 gāja apskats, kur teica: "būs kustības. 2 mēnešus strādājām pie horeogrāfijas u.tml." Nu, ja tā bija horeogrāfija, ko jāapgūst 2 mēn, tad es nezinu.
Katrā ziņā, baudīju tikai ar ausīm, ne acīm ;)
Balss jau laba, spēcīga. Bet šova tiešām pietrūkst. Tā skatuve tik liela, ka tās piecas nabaga meitenes tur pazuda. Varēja viņa tādu mazo ansamblīti nokomplektēt, lai vismaz masas ir. Un man jau tagad skan ausīs tēta iespējamie vārdi, ka kleitas pārāk garas, lai piesaistītu vismaz stiprā dzimuma pārstāvju uzmanību :D
Anmary jau nodziedāja labi, bet tas tērps man nepatika, kā arī traucēja tās piedziedātājas. Labāk tās meitenes būtu iemainījusi pret kādu garāku kleitu.
1.diesmai sākumā wtf? bet pēc tam- neko, pasmējās čalīši :D
Grieķiem kārtējā viņu stila dziesma. Tāda sajūta, ka pat vienas un tās pašas meitenes sūta un deju soļus nemaina. Dziesma nekāda.
Mūsējā..nuu..man arī radās jautājums, vai viņa ar tām kurpēm māk vispār staigāt! Un bekvokālistes vnk stampāja grīdu.
Ļoooti ļoti patika Albānija, tā kas tikko pēc Anmary dziedāja! Vnk fenomenāli, tadai dziedatajai manliekas nav vieta eirovīzijā... Njā, Anmary nobāl uz pagaidām pilnigi visu dalibnieku fona..
Biju pārsteigta par tā saukto šovu.Nacionālajā atlasē viņai visa kā bija par daudz.Šovakar otrādi-vispār nekā nebija.Bekvokālistes kko haotiski mīcījās apkārt.Domāju,ka netiksim tālāk,jo vnk neatcerēsies neviens mūsējo ar tik blāvu ''šovu''.
Tiesa,man patika Anmary kleitas krāsa :D Lai nu kā-nu jau vairs neko.Nodziedāts ir un viss.
Man atkal, klausoties, palika kauns par tiem nejēdzīgajiem vārdiem, ko tā mūsu dziesma sastāda. :D Bet tā, nezinu, neteiktu, ka dikti slikti, kaut kā neērti kleitā/ kurpēs, tiešām izskatījās, ka viņai ir, bet nu, labāks par euro nevro ir! :D