Man personīgi patīk vai nu augsti papēži vai arī apavi bez papēža. Tie vidusceļi ar 7 vai cik tur centimetriem man nepatīk nevieni. Nu, varbūt kādas 1 no 100 es varētu uzmērīt. Šobrīd raugos uz savu kurpju plauktu un no vismaz 40 pāriem praktiski visi ir augstpapēžu vai bez.
Katram ir sava gaume, tāpēc nēsājiet to, kas patīk un beidziet pērties. Kritērijs ir tas, cik ērti un pārliecinoši jūties pati.
Ja gribi izpatikt sabiedrībai, tad varu pačukstēt, ka tā vairāk apbrīno sievietes, kuras māk sevi nest gan balerīnās, gan augstajos papēžos, gan vaļinkos, gan bez apaviem... Nevis tādas, kuras savu vietu nevar atrast nekur un ar zaļu aci skatās uz visām, kas velk ne to, kas viņas gaumē un par varītēm mēģina savā prātā citas pielīdzināt pīlēm vai vēl kam.
Es tiešām nevaru iztēloties kā tas ir. Es, piemēram, pamanu, ja meitene/sieviete izskatās ļoti gaumīgi un izcili vai arī, ja apģērbs/apavi ir ļoti uzkrītoši netīri/saplēsti/novazāti. Priecājos, ka neesmu TIK kompleksu mākta, lai analizētu, cik kurai apavi saskan ar viņas ķermeņa uzbūvi.