Labrīt!
Gulēju labi, jo laukā ducināja un zibsnīja - vislabākā miega dziesmiņa! :D Man patika!
Šonedēļ (ne tikai šodien) plānā ir apzinīga strādāšana. Runājot par strādāšanu, gribu prasīt jūsu domas:
Tātad - pirms gadiem 2 man bija kāds sadarbības partneris, kuram bija nelāga mode - kad vajadzēja saņemt pakalpojumus, tad vienmēr steidzināja, vajadzēja ātri un kvalitatīvi, bet, kad pienāca maksāšanas laiks, tad sāka apzināti izvairīties - te viņš slims, te viņam kāzas, te viņam naudu kāds nav samaksājis, utt. Man piegriezās un es pateicu - pietiek, samaksā, ko esi parādā un viss, ar to mūsu ceļi šķiras. Turpmākos 2 gadus no viņa dzirdēju tikai tik daudz, kā internetā negatīvās atsauksmes no kārtējiem viņa upuriem.
Vakar - pēkšņi zvana telefons un nepazīstams cilvēks piedāvā darbu. Pēc atbildes uz jautājumu, kā viņš ir dabūjis manas koordinātes, izrādās, viņš ir šī iepriekšējā tipiņa brālis.. Viņš esot izveidojis pats savu firmu un viņam esot pilnīgi cita darba filozofija, nekā brālim.. viņš pat piedāvāja veikt priekšapmaksu.. Gala rezultātā es, kā "vājas dabas cilvēks" (:D ) piekritu izpildīt viņam darbu, noslēdzot pat sadarbību līgumu...
Šorīt sēžu un domāju - vai man to vajag? Es jau saprotu, ka viņš nav atbildīgs par brāļa grēkiem, un tomēr - ja viņš pats bija iesaistījies tajā visā kādu laiku, tātad - viņam tas modelis ar nemaksāšanu šķita pieņemams?
Tāpēc jautājums jums - vai ir vērts uzticēties cilvēkam, kura brālis ir krāpnieks?! :)