Pirksanas paradumi!

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Padalieties savos iepirksanas noslepumos! Konkretak - vai jus,piemeram, labak noperkat lielaka tilpuma roku kremu,kurs ies ilgaku laiku,vai noperkat 2 zobupastas nevis vienu,lai zinat,ka majas ir! Respektivi,vai patik izveidot krajumus,lai pe tam nav japerk un jauztraucas,ka izbeigsies. Vai viena iepirksanas reize izterejat vairak naudu un noperkat vairak,lai ir miers?!
21.05.2012 20:12 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Ļoti nepatīk krāt. Mani nomāc tā doma, ka man kaut kur stāv vēl viena zobu pasta, tad kaut kā instinktīvi veco gribu pēc iespējas ātrāk izspiest, lieku neadekvātos daudzumos, lai tik ātrāk iztērētos, beidzot varētu mest ārā un vērt vaļā jauno. Man vispār nepatīk produkti, kad tie ir pa pusei izlietoti -īpaši tas attiecas uz šampūniem.. kaitina, ka grūti nāk ārā, fakts, ka jāgfaida beigas utt.
22.05.2012 01:04 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Pērku vairākas lietas tikai tad, ja ir ļlba akcija. Bet vienīgais, kas mums mājās tiešām ir ar rezervi, ir zobupasta un tualetes papīrs. Bija ļoti labas akcijas. :) Citādāk man ļoti nepatīk piebāzt savu dzīvokli, tāpēc bieži ir situācijas, kad kaut kas izbeidzas
22.05.2012 07:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)