Sveikas!
Jau labu laiciņu kā esmu bez drauga. Šad un tad sanāk aiziet uz randiņiem, bet ir viens puisis, kurš man mistiskā veidā neliek mieru. Kādēļ mistiskā? Viss sākās dienā, kad es noskatījos filmu The Secret un internetā daudz lasīju par cilvēku veiksmes stāstiem.
Protams, man interesēja citu cilvēku otro pušīšu meklējumu stāsti. Tā nu es noskaidroju, ka ir jāizveido sava ideālā vīrieša plakāts.
Es sarakstīju sava ideāla īpašbas un tad pavisam aizmirsu par to lapiņu.
Vienā jaukā dienā man klāt pienāca puisis no cita kursa. Viņš man uzdeva dažādus jautājumus un pēdējais mani izsita no sliedēm. Kopš tās dienas es uz viņu skatos citādi. Jautājums bija tāds:''Vai tu esi brīva?''
Itkā parasts jautājums, bet mani mocīja ziņkāre. Kādēļ viņš gribēja zināt manu attiecību statusu?
Es viņu atradu draugos un uzrkastīju vēstuli. Tā mēs čatojām 2 mēnešus līdz es nolēmu viņu uzaicināt uz pastaigu. Visu vakaru viņš nebeidza runāt par sevi un tad atkal pievērsās man.
Pēc pastaigas pagāja aptuveni četras dienas bez sarakstes un tad viņš atkal uzrakstīja. Kopš tās dienas mēs neesam runājuši.
Bet nu pats svarīgākais. Pēc viņa iepazīšanas es atradu to plakātu un to pārlasīju. Ak Dievs! Tas viss atbilst viņam.
Nesen nopirku grāmatu otrās pusītes pievilkšanai. (No The Secret sērijas) Pēc grāmatas izlasīšanas nolēmu pielietot pievilkšanās spēku. Es domāju par tām sajūtām, kādas man būtu, ja mans vīrietis mani tagad apskautu.
Šodien braucu autobusā uz mājām un tajā iekāpa viņš. Vīrietis, kurš ar mani vairs nerunāja. BET viņš taču nekad nebrauc ar to autobusu.
Varbūt problēma ir manī? Puiši mani uztver kā super foršu meiteni nevis, kā meiteni ar, kuru varētu būt attiecības.
Mīļās dāmas, ko man darīt?