Sveikas! Varbūt kādai ir nepieciešamas rimi uzlīmes? man ir vairāki veseli kopmplekti, kā arī atsevišķas(nesalīmētas) uzlīmes. Kaut kā tik daudz iekrājies, bet pašai vairs neko nevajag. Interesē maiņa pret narvessen uzlīmēm. Ja kādai ir interese, rakstiet šeit - cosmo :) tikšanās-purvciems vai centrs-rūpniecības-pulkveža brieža rajons.
Es ar šeit ierakstīšos!!!
Ja kādai ir Narvesen pikto putnu uzlīmes... dodiet par sevi ziņu... [email protected]
Jo mani radu bērni ar cerīgām acīm skatās, kad braucu uz laukiem... Es tik nosaku - pacietību... pacietību... :)
Tātad, ja kādai kkas ir, rakstiet, cik un ko vēlaties pretī... :)
Tur jau tā lieta, ka bērni visi tos putneļus grib, tāpēc arī ir tāds pieprasījums, jo pieaugušajiem paredzētās akcijas uzlīmes nekad nav bijušas tik pieprasītas, kā šie trakie putni :D
a līdz kuram laikam tās glāzes var samainīt? nejau līdz šodienai? :D
es tā gribu glāžu komplektu, bet man nav naudas pagaidām. :D
varu dabūt ļoooooooti daudz angry bird uzlīmes. kaut vai visu grāmatņu ;D
Glāzes var iemainīt līdz 05.06.,šodien rimi vnk beidz izsniegt tās uzlīmes,info var redzēt Rimi mājas lapā. Spīdumiņ,uzraksti iekš cosmo,kur atrodies,kā varam sarunāt tikšanos ;)
es varu tikties juglā, teikā vai centrā. varu no sākuma iedot vienu pilnu grāmatiņu. :)
un es dikti gribētu vienu rimi grāmatiņu pretī. iedod savu e-pastu, varam sarunāt satikties kkur rīt vakarpusē vai 3dien.