lieta tāda, ka nevaru aizmirst puisi ar kuru man pirms trim mēnešiem bija vienas nakts sakars. viņš ir no manas augstskolas. taču problēma ir tajā, ka viņš uz to brīdi, kad nolaidām, bija šķīries no savas meitenes jau kādu krietnu laiciņu.(viņa bijušo meiteni labi zinu, taču man nebija ne jausmas, ka tā ir tā meitene) viņš tajā vakarā bija pamatigi piedzēries, gruzījās par to meiteni, un es centos viņu žēlot un biju mīļa pret viņu,un tā mēs nolaidām. no rīta viņš mani bija atradis vienā sociālajā portālā un atvainojās par to, kā ir sanācis, un vēl šo un to. es atbildēju, ka gribēju satikties, taču nekādas atbildes nebija!!!!!! zinu, ka viņš visu ir izstāstījis savai bijušajai meitenei jau nākošajā rītā tā meitene bija mani izdzēsusi no visiem sociālajiem portāliem, kā arī augstskolā pat nepaskatās uz mani, jo iepriekš sveicinājāmies. no citiem drošiem avotiem zinu, ka viņi pēc kāda laiciņa ir sagājuši atkal kopā!!! meitenes, ir kādas iespējas, kā varu to puisi dabūt sev, jo es nespēju par viņu aizmirst... ja jau viņš ar mani gulēja, tad jau viņam ir jūtas pret mani saglabājušās? :( varbūt man viņam uzrakstīt un pastāstīt par savām jūtām?