Gadiijumiem, ja aizmirstu iedzert tableti, gan draugam, gan man vienmeer ir kaads prezervatiivs, taapeec neko nedomaatu. Vislogjiskaakais variants ir paprasiit vinjam pasham
Man arī somā vnm viens ir. Reakcija - tikpa labi stāv tur jau divus gadus. Kāpēc neizmantojat? Cita izsargāšanās metode? Ja vien kopā jau neesat vairākus gadus, ieteiktu nestresot
Pajautā viņam,ja tas uztrauc. Mani tas nesatrauktu. Ja nu vienīgi tu jau vairākas reizes esi rakņājusies makā, nekad viņam tur prez. nav bijis un pēkšņi uzrodas.
Mēs neizmantojam prezervatīvus un ne ka citādi neizsargājamies, ja vien pārtraukto dzimumaktu kāda sauc par kontracepciju.
Nesen iegādāts jauns maks un prezervatīvs arī ir jauns, bez nostāvēsanās pazīmēm.
Lai gan ilgi neesmu tos lietojusi, manās mājās ik pa laikam neiedomājamās vietās tos var atrast no veciem krājumiem. Bet makā? Nu tāds stulbenis taču čalis nav, ka dod Tev maku, kur varētu figurēt neuzticības pierādījumi.
Kad jautāju - atbildēja:'' Mazums, kādreiz sanāk mašīnā, kkur zaļā dabā, un vajag!Viņš ir jau vecs, pats neatceros no kuriem laikiem!''
Arī mašīnā utml. nekad mēs viņus neizmanojam..