Dzīvojam ar draugu kopā ar vēl vienu puisi, kas it kā kalsns, pārāk daudz nekustās, bet,... piemēram, šonakt atnāca no ballītes, laikam kārtīgi dancājis, prieks, bet... viņam apavi, kājas tik ļoti nes, ka enģeli par velnu pārvērtīs, līdz ar to es staigāju, visi logi vaļā, auksts, bet smirdīgs, un es pa vidu dusmīga! Aizdedzināju yankee candle, lai pa vidu kas smaržīgs būtu, bet īpaši nepalīdz. Un gadās bieži, ka bijis kaut kur, atnāk, un elpot nav iespējams ''arōma'' dēļ. Ceru, ka problēma ir skaidra.
Tā kā nevēlos dusmās cilvēku aizvainot, bet vēlos pieklājīgi viņam pateikt, ka uz pasaules nav viens tāds, un ir speciāli līdzekļi, lai būtu iespēja, ka viņš smaržo (iespējams, beidzot tad kādai meitenei iepatiksies..) Un, lai neapvainojas avon un oriflame izplatītāji, bet tie dezīši (vismaz viņam!) ne sūda nelīdz un viņš lieto tikai tos, jo mamma, cik noprotu, iegādājusies. Gribu pieklājīgi ieteikt, lai pērk kādu citu, jo.. ok, "Axe effect" reklāmās, kur skuķi līp klāt, ir pārspīlēts, bet meitenēm taču patīk, ja puisis smaržo..vismaz nesmird! Meitenes, tā kā mans puisis praktiski nesvīst un ir ok ar standarta adidas dezīti, iespējams, kādai ir zināms kādreiz traki svīstošs un smakojošs puisis, kurš ir ticis ar savu problēmu galā? Ko jūs man ieteiktu, ko lai es iesaku? Mans puisis no rīta vemstījās, bet nesatika viņu un pašlaik darbā, tāpēc ees pagaidām vienīgā aktīvā, kas grib izdomāt atrisinājumu.
Paldies jau iepriekš.. :)