1. Jutos ka no laivas izmesta.
2. Sobrid man ir vairakas milakas krasas - korallju rozigi oranzha, koshi sarkana, zila.
3. Sobrid mani iedvesmo filma/gramata - sobrid neviena no shim lietam neiedvesmo, iedvesmo muzika :)
4. mans labakais stresa nonjemejs ir - zaalju teejas un classic muzika, tada vienkarsa uz klavierem vai kada cita instrumenta.
5. Ipass gaidamais notikums - laikam paliks pie manis, bet nav nekas ljoti grandiozo, jo katram no mums dzive ir shadas dienas, kadam mazak, kadam vairak.. :)
6. Pavasaris ir vislabakais laiks, lai 1) savestu kartiba savu galvu 2) notievetu vai saktu piekopt veseligu dzivesveidu 3) lai izdaritu kaut ko, ko neesi spejis lidz sim.
7.Vispavasarigakais pirkums - redisu roza nagu laka un korallju krasas balerinkurpites, domaju,ka tam vel pievienosies kadas lietinjas.
8. Visvairak mani priece - apkart smaidiit griboshi cilveeki un tiira gaisa smarzha,dzestrums no ritiiem.
9. mans pavasara aromats, ja runa iet par parastu aromatu, tad cerinju smarzha. ja par smarzham, tad pavasari tads ipash nav patrapijies.
10. Mana dziesma tagad ir - K. Perry - this is the part of me
11. Shobrid mani iedvesmo notikums/kada personiba - neee, man iedvesmu pagaidam nesniedz neviens no shiem variantiem.
12. Virtuve visbiezhakas viesis - es, ar neizsakamu estgribu.. vel man patika vienas meitenes rakstitais - tuksh ledusskapis, kam ari varetu piekrist :D
13. Pirmais ,kas man asociejas ar pavasari ir.. 1) atplaukushi cerinju krumi, to smarzha. 2) ja ar agru pavasari,tad slapjdrankjis :D 3)
14. vieta, kura ljauj izbaudit pavasari pilniba -- darzs, pastaiga ara.
15. fraze, pilnigi jebkada, ka tik pozitiva :)
16. planoju pavasari - sauljoties un vairak laika pavadit ara.
17. vienkarshi labu noskanojumu! :)