Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

jutos novarta

 
Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
sveikas cosmo damas.ir vakars un esmu majas viena,jau ilgu laiku mums ar viru ir dazadas mainas ,es eju no rita uz darbu,bet kad naku vins iet uz darbu,vinam nakts mainas,tada sajuta ,ka dzivojam dazadas pasaules,maz runajam,baiga rutina,ja es vel censos kaut ka samiloju ,iedodu skupstu ,kad dodas uz darbu,ta gribas milumu.ka arprats,lai apker,samilo,bet vins ir tik vess,jutos galigi atstata novarta,sajuta,esmu sieva un tam ta jabut,laga neapprasas ka man iet ,ko domaju,kas un ka ka svesi cilveki,jutos skumji,vai tiesam gadiem ejot ta milestiba ta plen un bal,ka viss ir tik passaprotami un vienkarsi,man ir sajuta ,ka vins doma tik par sevi,aiziet uz darbu,atnak paed,pagul.dazus vardus pasaka un tas ir viss:(ieteikumi ludzu
15.05.2012 23:02 |
 
Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Mēģini šo visu pastāstīt viņam. Mums ir bijis līdzīgs grafiks, bet kad jutu, ka man nepatīk kā mainās attiecības, runāju, teicu, ka kaut kas jāmaina, teicu, ka negribu viņu pazaudēt! viņš centās, saprata un tagad katru mēnesi pirms grafika apstiprināšanas kopā izdomajam kuras dienas paņemt viņam brīvas, lai sakrīt ar manējām, un tad nu mēs tajās dienās glābjam savu tuvību, un izdodas :) tās dienas mēs veltam tikai un vienīgi viens otram, ja vajag, tad ignorējam pat radus, izslēdzot telefonus!
15.05.2012 23:22 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Neko īsti nezinu, ko ieteikt, tik to, lai ar viņu par to aprunājies. Lai viņš saprot tavu situāciju un sajūtas. Darbu pamest viens vai otrs diez vai gribat.
15.05.2012 23:27 |
 
Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Pirmkārt, saproti, vai tā ir bijis vienmēr. Ja nē(un es nerunāju tikai par pirmajiem mēnešiem, kad izpatikšanu sievietei ierosina adrenalīns viņu iegūt), tātad viņā ir iekšā viss tas, ko Tu vēlies, bet kaut kādu iemeslu dēļ viņš nejūtas tā, lai Tev to paustu/sniegtu. Cilvēki atsvešinās daudzu iemeslu dēļ, bet visizplatītakais ir aizvainojums un tam nav obligāti jābūt nekam taaadam, bet....sakrājas. Arī vīrieši mēdz būt jūtīgi, aizvainojami, ievainojami un bieži vien alkst mīlestību, atzinību un novērtējumu vēl vairāk nekā mēs. Pārmest un pieprasīt nozīmē zaudēt apriori. Ja viņš tā izturas, tātad mega iekārojama viņa acīs jau tā neesi, nekļūsti par pūpēdi vai fūriju, tas visu padarīs tikai sliktāku, ar galvošanu. Esi maiga, bet neatkarīga, skaista, iekārojama, mīļa, bet ne izmisīga. Ja jau viņš doma tikai par sevi, nu tad uzstādi sev, sieviete, par uzdevumu, lai viņš sāktu domāt arī par Tevi. Kāda biji, kad iepazināties? Kā viņu valdzināji, kā liki viņam par Tevi domāt? Skumja dzīves un attiecību rutīnas nogurdinata sieviete neliek par sevi domāt.
15.05.2012 23:29 |
 
Reitings 1027
Reģ: 19.03.2012
Tik skumji palika lasot. :-|
Domaju, ka liela problema varetu but taja,ka jums ir tik loti atskirigi darba ritmi...
15.05.2012 23:34 |
 
Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Mums ari loti lidzigs grafiks. Gluzi ka naktssargs un velasmazgataja. Tikai kops ta stradajam musu attiecibas ir loti uzlabojusas, jo baigi sailgojamies. Ja pirms tam mums bija problemas ar seksu, tad tagad ka ar roku nonemtas, nevar sagaidit, kad satiksies.
Un es ari izbaudu brivo laiku - daru, ko sirds vien karo. Man ari patik parsteigs miloto ar tiru maju. Vins atnak no nakts mainas un viss spid un laistas. Tas vinju loti priece.
Es atkal veltu aiku sev - veicu proceduras lieku maskas, lakoju nagus ... Dazreiz vnk visu vakaru noluuru telljuku un nedaru neko!

Ja tavs virietis ir vess pret tevi, varbut tapec, ka vins ir noguris? Manam virietim ta bija, pilnigs bezspeks, tad vins man ari teica, lai pat buchoties nelienu. Paruna ar vinju un esi saprotosa.
Vel, protams, janocheko, vai vinam nav cita!
15.05.2012 23:35 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits