Šādā izvēlē ir jāizsver tik daudzas lietas pirms pieņem galīgo lēmumu.Es šobrīd izvēlētos dzīvokli.Gan braukāšanas dēļ,gan tāpēc,ka...padomājot,cik ļoti,ļoti,ļoti daudz laika jāpavada būtu,lai to māju un tās teritoriju uzturētu labā kārtībā.Nēēēe....nav man tas.Labāk dzīvoklis,kurā tik vien kā tīrīšanas problēma.Nav nekādu puķu dobju ravēšanas,sniega šķūrēšanas ziemā utt.Turklāt,ja man tagad būtu jāpārceļas uz māju,tad būtu skaidrs,ka draudzenes redzēšu ļoti reti.Man būtu jāapzinās,ka manas draudzenes nevarēs pie manis ierasties uz spontāni sadomātu pasācienu un es pie viņām arī ne,jo būs visu laiku jārēķinās ar transportu(nevienai no mum nav mašīnas).Tas tomēr nav tāpat kā no Teikas atbliezt ar troļuku līdz centram un pēc tam,ja nokavē pēdējo transportu,tad sliktākajā gadījumā ar kājām var iet uz mājām.
Vispār,jāskatās jau arī kāda ir tā māja.Ja tā ir tāda,kurai vajag vēl remontu(iekšā un ārpusē arī) un pamatīgu kārtošanu,tad vēl jārēķinās cik daudz naudas aizies tam.
Izsver visu kārtīgi un apdomā,kāda ir tava situācija un kā tev būs labāk,ērtāk un foršāk :)