Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kāpēc tā...?

Reitings 59
Reģ: 29.01.2009
labs rīts!
Mani jau otro dienu nomoka sirdsapziņa un tāda mokoša domāšana par tēmu-došanās strādāt uz grieķiju.
Situācija tāda- ar draudzeni kopā nolemjam doties uz vasaru uz grieķiju, tad nu gaidijām piedāvājumu no turības aģentūras jau ilgu laiku,man nedaudz apnika,tapēc pati atradu grieķu aģentūru un sāku komunicēt,tie uzreiz atrada piemērotu darbiņu. Un nekavējoties bija jāpērk biļetes,līdz ko mana draudzene paziņo,ka nav naudas vinai,bet saka ,ka panems aizdevumu,kaut gan es zinu, ka viņa to nedabūs,jo nestrādā.. Tā nu palika.. Pieņēmu lēmumu,ka nav ko vēl gaidīt un nakamnedēļ došos pie tēta uz arzemēm,atpūsties..
Un,aizvakar zvana draudzene saka,ko es par to uztraucos,ka tā nesmuki darīt un , ka tā ir viņas problēma , kur ņemt naudu tai grieķijai. Kaut arī es ļoti labi zinu un redzu situāciju.
Vai tiešām man jājūtas vainīgai un tagad dēļ šī jāzaudē labākā draudzene? ;/
15.05.2012 10:01 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tā nu palika.. Pieņēmu lēmumu,ka nav ko vēl gaidīt un nakamnedēļ došos pie tēta uz arzemēm,atpūsties..
Un,aizvakar zvana draudzene saka,ko es par to uztraucos,ka tā nesmuki darīt un , ka tā ir viņas problēma , kur ņemt naudu tai grieķijai. Kaut arī es ļoti labi zinu un redzu situāciju.
Vai tiešām man jājūtas vainīgai un tagad dēļ šī jāzaudē labākā draudzene? ;/

It kā problēmas apraksts, bet es tiešām nesaprotu, kas tur ir.

Kur Tu esi aizbraukusi - atpūsties vai strādāt?
Draudzene Tev pārmet, ka Tu esi aizbraukusi un nepalīdzi viņai dabūt naudu biļetei?
Vai kas par vainu?
15.05.2012 10:12 |

Reitings 59
nē, pavisam vienkārši,tā kā, Es esmu pieņēmusi lēmumu,ka ar grieķija nekas nesanāks,tad izlēmu doties nākamnedēļ pie tēta...
15.05.2012 10:29 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
pie tēta atpūsties? tad kādēļ jāzaudē draudzene? viņa grib līdzi, bet viņai nav naudas?
15.05.2012 10:31 |

Reitings 59
nē. Jūs tik ļoti neiedziļinaties..ah. Ar draudzeni gribejam uz grieķiju, bet ta ka viņa nevar dabūt tam naudu,es nolēmu,ka došos tad pie tēta.. Un draudzene dusmīga par to,ka es takā uzpūšu to kā baigo problēmu par to naudu, ka nevarēs dabūt utt. Viņa saka,ka dabūšot,bet nav jau kā dabūt..un tad viņa atcērt ka tā esot viņas problēma. Un tieši tapēc,tagad es esmu tā sliktā, itkā piekāsēja.,kaut gan ne jau man kaut kāda problēma,bet gan viņai..
15.05.2012 11:06 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Ja plānojāt doties strādāt, tad varbūt Tavai draudzenei bija variants, ka aizņemsies no kāda radinieka vai tml. ar procentiem, ar norunu, ka atdos, kad atgriezīsies LV.

Devi draudzenei laiku, lai dabūtu naudu?
15.05.2012 11:09 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Visdrīzāk bija iedomājusies, ka saņems Tavu atbalstu savos centienos, bet to nesaņēma.
Vilšanās izpausmes cilvēkiem ir dažādas.

Iespējams, ka to darbu Grieķijā viņai vajadzēja ļoti, ļoti, ja jau līdzekļi jau tā nav.
15.05.2012 11:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits