Piekaasa

Reitings 39
Reģ: 14.05.2012
Chau! Uzreiz atvainojos, ka nav garumziimju. :)
Gribeju tikai sirdi pakratiit, esmu loti dusmiiga uz savu draugu, aizvainota un viilusies.
Bijam sodien sarunajusi, ka iziesim pastaigat peec tam, kad bus atbraucis no sava gimenes aarsta apmekleejuma (atrodas citaa pilseeta, kur agraak pats dziivoja). Peec briiza vinjsh man zvana, prasa, vai driikstot ar palikt tajaa pilseetaa, jo grib satikt cilveeku, kas agraak bija vinja pateevs. Es, protams, biju dusmiiga, jo mums ir mazulis, vinjsh daudz straadaa, viens otru praktiski neredzam, taapat kaa aarpus maajas sienaam neesmu bijusi jau vairaakus meeneshus. Lieki piebilst, ka pastaigaa ar mums abiem vinjs nav bijis nevienu pashu reizi. Stulbaakais jau ir tas, ka es zinu, ar ko tas beigsies - ar dzershanu liidz naakamaas dienas riitam. Sarunas gaitaa un dusmaas izbljaavu, lai jau paliek arii. Kaa peec tam izraadaas vinjsh pats esot to pateevu pierunaajis uz tikshanos, taadat jau tad, kad zvaniija man, zinaaja, ka tiksies. Tad nafig (es atvainojos par izteicienu) prasiija atlauju, jo tik un taa buutu palicis??? Vinjsh shad un tad ir ticis izballeeties vai atpuusties ar draugiem prom no maajaam. Sirds saap, jo vinjam shkjiet svariigaaks ir vinjsh pats. Teema droshi vien dzirdeeta 100reizes. Grribeetos dzirdeet, kaadu padomu kaa vinjam atriebties un likt saprast, ka vinjsh riikojas nepareizi.
14.05.2012 16:15 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Kad šitā palasa, nosit vēlmi jebkad bērnu dzemdēt :D
14.05.2012 16:49 |

Reitings 286
Reģ: 29.01.2009
Atstāj bērnu, kur ir iespēja viņu pieskatīt.
Un pastaigā tikmēr pa randiņiem, izklaidējies, atvelc elku no vīra, iepazīsties ar jauniem vīriešiem. Vīrietis to sajutīs un kā atskries majās viens un divi :)
14.05.2012 16:50 |

Reitings 39
Nu nechiikstu es visu laiku un zaagjeet arii nezaagjeeju. Vienmeer esmu bijusi saprotosha, bet visam ir savs meers, it iipashi tad, ja ir sarunaats, ka tiksimies. Iet man nav, kur, pilseeta maza, draudzenju nav, jo dziivoju vinja dzimtajaa pilseetaa. Nevienu sheit nepaziistu. Patiesiibaa esmu diezgan pozitiivs cilveeks, saprotu, ka darbs vinju nogurdina, taapeec, jau neesmu vilkusi vinju aaraa pastaigaa, jo taa redz vajagot, redzu, cilveeks noguris, labaak izieshu viena, lai jau atpuushaas. Bet taa jau ir 7 meeneshus. Peedejaas dienas/vakari vispaar bija burviigas.
Beerns man nav un nekad nebuus apgruutinaajums!!!
14.05.2012 16:53 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Esmu sapratusi, kav bieži vien, viens ir tā kā sieviete šo problēmu pasniedz, otrs kā tas ir realitātē. Varbūt nav nemaz tik traki, tikai tā uztvere šobrīd ir ļoti saasināta, mājās bērniņš, nav darba, viss apnicis.
Viņam līdz ar bērnu droši, ka dzīve nebeidzās, bet jūsu attiecības gan vienā mirklī var beigties, ja turpināsi zāģēt, ārdīties un būt neapmierināta, negatīva. Nav jau uzreiz jāpiekrīt visam ko vīrietis dara, bet pašai ir jāatrod tas kas vīrietim liks mājās steigties ātrāk no darba, būt blakus brīvdienās Tev, nevis kopā ar draugiem ārpus mājas.
Padomā, piemēram kāda motivācija Tev būtu staigāt apkārt pa dažādiem pasākumiem, ilgāt strādāt darbā? Piemēram tāpēc, ka mājās nav labi, mājās ir garlaicīgi, mājās nesaņem to ko vēlies, mājās gaida uzpūties īgns pūpēdis, kas pie pirmās iespējas uzklups virsū.
Es nenostājos tava vīrieša pusē, bet izsaku savu varbūtību, un tādas var būt katram šīs diskusijas komentētājam, bet patiesībā jārisina šī problēma ir Tev un viņam. Jau sen saprotu, ka reizēm forumos nolīdzina to otru līdz ar zemi, un sieviete jau redz, ak jā visas foruma dalībnieces saka, ka viņš neģēlis, kretīns, tad es to viņam ar iemetīšu sejā, jo ne jau es viena tā domāju. Jums pašiem jāizrunājas par šo tēmu nevis tev jārisina šī problēmas caur forumu, kuru principā lai atrisinātu ir jāapsēžam abiem diviem iesaistītajiem nevis no malas!
Lai veicas!
14.05.2012 16:57 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
taatad pedeja laikaa vinjs Tev sagadaa pozitiivas sajuutas? ;) tas labi, priecajos par Tevi...vinjam vajadzeetu Tevi no savas puses ta ka iefiltret vieteja sabiedriibaa....it kaa tas Tavaa zinjaa,bet vinjsh tajaa zinjaa var izdariit labu darbu
14.05.2012 16:58 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tev noteikti vajag reizi nedela vienu dienu veltit sev. savadak ta jau pratavar sajukti 4 sienas sezot. atrosi aukli vai uztici bernu draudzenei, radiniecei...:)
14.05.2012 16:59 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
hmm nu stulbi...ceru,ka jums kkas uzlabosies.
Es sezu katru dienu majas(bez berna) .... citreiz domaju,ka ja butu berns, vismaz ta majas sedesana nebutu tik garlaiciga, bet virietis bernu vel negrib. :D man ari te nav draugu... vienigi kur varu iet pavazaties-pa veikaliem :D
14.05.2012 17:00 |

Reitings 918
MISS - ja vēl ir nauda diezgan ,tad tā....tomēr jautrāka dzīve, bet vsp būt vienai - murgs
14.05.2012 17:04 |

Reitings 39
Jaa, pozitiivu emociju peedeejaa laikaa ir bijis daudz, tieshi taapeec shis shoks un paardziivojumi, jo likaas, ka vinjam patiik buut maajaas kopaa ar mani.
pats ljoti biezhi tos draugeljus noliek liidz ar zemi, ka vinji neesot nekaadi draugi utt.
Saaku domaat, ka patieshaam esmu vinjam apnikusi - katru dienu acu priekshaa.
14.05.2012 17:07 |

Reitings 918
njaa,bet kad saitek vinjus,tad jau gan nenoliek,ne? Hah,liekas vinsjh Tevi tiesham miil, bet taads raksturs,ka vajag but sabiedribaa,ka nepietiek tikai ar divvientulibu,bet ka vajag plashaaku loku sev apkaart,...
14.05.2012 17:11 |

Reitings 39
Zinu, ka miil. Tikai nesaprotu, kaapeec tas jaadara taados briizhos. Vinjam jau tas laikam shkjitiis siikums, bet man tas tomeer ir svariigi. Taa jau es vinju reti redzu. Riit pashai dariishanas galvaspilseetaa, atkal tik pat kaa neredzeesimies. Labraat ieguutu sev jaunas draudzenes bet nemaaku es taa iedraudzeties, pat iisti nezinu kaa to izdariit.
14.05.2012 17:17 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Viņš nezinās, ko tu jūti, kamēr par to viņam nepateiksi.

Turklāt, nešķiet, ka viņš tos "drauģeļus" uzskata par deģenerātiem. Izskatās, ka tas ir tavs uzspiestais viedoklis.
14.05.2012 17:19 |

Reitings 39
Nepareizi izskataas, tas ir vinja viedoklis, nevis mans.
14.05.2012 17:21 |

Reitings 5395
es nelasīju visus komentārus, tā kā sorry, ja atkārtošos, bet
man šķiet, ka šādā veidā vīrietis sajūt brīvību. Man šķiet, ka viņš ir nobijies no tā, ka ir tēvs, ka ir bērns. Savā veidā viņam šķiet, ka bērns viņam atņems brīvību un tiesības iztrakoties pēc sirds patikas.
14.05.2012 17:25 |

Reitings 39
Es to vinjam nekad neesmu aizliegusi, bet ne jau tad, kad ir sarunaats randinjsh ar mani.
Es arii esmu tikai cilveeks, jauna sieviete ar beernu, tas nebuut nenoziimee, ka esmu ekstaazee no maajas uzkopshanas un beerna aukleeshanas. Man arii gribaas atpuusties, reizi pa reizei paballeeties. Un, manupraat, tas ir tikai normaali.
Kad mazaas veel nebija, mees abi speejaam ne pajokam patrakot - kopaa, un nevienam no mums nekad nebija pretenziju, bet te peeksnji es tieku "piekaasta" un ignoreeta.
Es patieshaam vinju saprastu, ja maajaas, no darba paarnaakot, gaidiitu shausmas. Bet taa nav! Vakarinjas ir, maaja kaartiibaa, beerns gulj, pati smuka. Jaasaka, ka peec dzemdiibaam esmu veel labaakaa formaa, nekaa pirms tam.
Apzinos, ka neviena man priekshaa nepateiks, kapeec vinjsh taa dara, jaarunaa ar vinju pashu. Bet shobriid jau nav vinjs blakus, vinjsh atpuushaas, kameer es puustu te.
14.05.2012 17:32 |

Reitings 5395
zini, maini attieksmi pret sevi, es nekad mūžā neatļautos teikt, ka es kaut kur pūstu!
14.05.2012 17:35 |

Reitings 39
Es vnk taa shobrii juutos.
14.05.2012 17:37 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Es patieshaam vinju saprastu, ja maajaas, no darba paarnaakot, gaidiitu shausmas. Bet taa nav! Vakarinjas ir, maaja kaartiibaa, beerns gulj, pati smuka. Jaasaka, ka peec dzemdiibaam esmu veel labaakaa formaa, nekaa pirms tam.

Ne vienmēr tā kārtīgā māja un smukā sieva ir iemesls, lai nāktu mājās. Pieļauju, ka izvairoties no palikšanas mājās vai palikšanas ar ģimeni ārpus darba laika, cenšās apiet ar līkumu kaut kam (atbildība, rutīna viņaprāt utt.) vai arī viņam nav mugurkaula attiecībā pret saviem draugiem, nespēj atteikt. Varbūt tiem draugiem pašiem ģimenes nav un velk viņu uz zoba, kā nu tā tagad sieva būs viņu palikusi zem tupeles. Apakšā tam, protams, ir mugurkaula trūkums. Izskatās, ka tev viņš saka vienu - tie drauģeļi ir deģenerāti, bet dara pavisam kaut ko citu - iet un tusējās ar viņiem pa brīvo laiku. Laika pavadīšana nav slikta lieta, ja novārtā netiek pamesta ģimene. Par to vari ar viņu parunāt, tikai nebrūc virsū, jo materiāli jau viņš par jums rūpējās. Saki, ka būtu forši, ja viņs laiku pavadītu arī ar tevi un bērnu.
14.05.2012 17:55 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Nu tad nevajag cirst augšā bērnu ja neesat tam ABI gatavi!
14.05.2012 19:03 |

Reitings 39
PIXIE - palasi ieprieksheejos komentaarus, varbuut kaut kas taps skaidraaks. :)
14.05.2012 23:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits