Esmu sapratusi, kav bieži vien, viens ir tā kā sieviete šo problēmu pasniedz, otrs kā tas ir realitātē. Varbūt nav nemaz tik traki, tikai tā uztvere šobrīd ir ļoti saasināta, mājās bērniņš, nav darba, viss apnicis.
Viņam līdz ar bērnu droši, ka dzīve nebeidzās, bet jūsu attiecības gan vienā mirklī var beigties, ja turpināsi zāģēt, ārdīties un būt neapmierināta, negatīva. Nav jau uzreiz jāpiekrīt visam ko vīrietis dara, bet pašai ir jāatrod tas kas vīrietim liks mājās steigties ātrāk no darba, būt blakus brīvdienās Tev, nevis kopā ar draugiem ārpus mājas.
Padomā, piemēram kāda motivācija Tev būtu staigāt apkārt pa dažādiem pasākumiem, ilgāt strādāt darbā? Piemēram tāpēc, ka mājās nav labi, mājās ir garlaicīgi, mājās nesaņem to ko vēlies, mājās gaida uzpūties īgns pūpēdis, kas pie pirmās iespējas uzklups virsū.
Es nenostājos tava vīrieša pusē, bet izsaku savu varbūtību, un tādas var būt katram šīs diskusijas komentētājam, bet patiesībā jārisina šī problēma ir Tev un viņam. Jau sen saprotu, ka reizēm forumos nolīdzina to otru līdz ar zemi, un sieviete jau redz, ak jā visas foruma dalībnieces saka, ka viņš neģēlis, kretīns, tad es to viņam ar iemetīšu sejā, jo ne jau es viena tā domāju. Jums pašiem jāizrunājas par šo tēmu nevis tev jārisina šī problēmas caur forumu, kuru principā lai atrisinātu ir jāapsēžam abiem diviem iesaistītajiem nevis no malas!
Lai veicas!