Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Atklājam grilsezonu! :)

 
Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Brīvdienās atklāšu grilsezonu, bet gribu pagrillēt arī dāŗzeņus, ne tikai gaļu, bet nekad neesmu to darījusi. Ka labāk grilēt dārzeņus?
1. Uz iesmiem?
2. Uz restām salikt
3. Tīt folijā un uz restēm?
Un kādus dārzeņus labāk izvēlēties? Man nāk prāta tikai papriki, bet vel?
14.05.2012 14:46 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
man patīk grillēt cukini, tomātus, baklažānus, piparus arī parasti uz restēm ...
14.05.2012 14:48 |
 
Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Bet tiem tur sulas neiztek ārā, ja pliki uz restēm?
14.05.2012 14:49 |
 
Reitings 112
Reģ: 12.05.2012
Cukīni, baklažāni u.t.t
Un protams uz restēm. Ai, jāver ciet šī tēma- sakārdinājos :D
14.05.2012 14:49 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Principā jau pati uzrakstīji visus veidus :)
Man garšo paprika, kur sapildīts fitaki vai kāds cits siers.
Garšīgi ir ar visu mizu uz pusēm pārgriezti kiploki un no abām pusēm apgrillēti.

Esmu redzējusi, ka grillē visu, kas dārzeņveidīgs - cukini, kabači, tomāti utt. Vēlams tos iepriekš sadurstīt, it īpaši tomātus, lai neuzsprāgst.
14.05.2012 14:49 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
uz restīteēm parasti grilējam.
vēl man garšo šampinjoni, kam izgriezts kātiņš, cepurīte apgriezta uz otru pusi, ielikta sviesta piciņa un sabērtas garšvielas. viss salikts uz folija paplātītes izkarsēties. tāda ņamma.
14.05.2012 14:50 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Pareizi, šampinjoni baigi labie :) Mēs tikai sāli drusku ieberam, bez sviesta un ir super sulīgi :)
14.05.2012 14:51 |
 
Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Es vienkārši nespēju iedomāties avām acīm ka plikus dārzeņus salikt uz restēm, liekas, tie tur izšķīdīs vai apdegs uzreiz :D
14.05.2012 14:52 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
hmm šampinjons laikam sēne skaitījās ne dārzenis :)
14.05.2012 14:52 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
cassandra, vispār grillē nevis uz uguns, tad gan apdegs bet grillē uz oglēm, kur uguns jau pazudis, tik gruzdēšanas režīmā....
14.05.2012 14:55 |
 
Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Nu jā to es saprotu, bet vai nevajag tomēr to foliju? Vai labak bez
14.05.2012 14:57 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
par šampinjoniem minēju kā variantu grilēsanas dažādošanai :)
nezinu, papriku parasti uz restītes tā arī uz gruzdošām oglītēm izsilda, baigi forši!
vēl mana superņamma atkal ne-dārzeņu sakarā - grilēts brī siers (l)
14.05.2012 15:11 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Ja jau sākam dalīt, tad paprika jau ar nav dārzenis, bet oga :p
14.05.2012 15:16 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
MeiteneVārdāKristīne
,
paprika ir oga?
14.05.2012 15:23 |
 
Reitings 289
Reģ: 08.05.2012
Mmmm dārzeņi sasmērēti ar sviestiņu,garšvieliņām apkaisīti cepti folijā. Garrrrdi!
14.05.2012 15:24 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
DIO, jap, tāpat kā tomāts ir oga :)
14.05.2012 15:24 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
MeiteneVārdāKristīne,

nezināju .... :) Un kur varu palasīt šādu informāciju, nu jau tīra ziņkāre ?
14.05.2012 15:27 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Kādā botānikas grāmatā :) Man to mācīja skolā un tas parasti ir visur pie interesantiem faktiem.
14.05.2012 15:29 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Informācija angļu un krievu valodā pašlaik man neko neuzrāda par ogu... varbūt iemet kādu linku, kur precīzi var lasīt?
14.05.2012 15:43 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
 
Reitings 289
Reģ: 08.05.2012
Hihihhi...paprika=oga? C'moooon.
14.05.2012 17:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits