Lieli striidi nav bijushi. Man parasti vienkaarshi saak birt asaras, jo esmu pinkshkje jau no beerniibas, taapeec nav taa, ka taa buutu kaut kaada manipulaacija, es vienkaarshi nemaaku neraudaat, kad naak raudiens :D Draugs ir no kluseetaajiem. Shaubos, vai mums jebkad sanaaktu shkjiivju meetaashana vai kaushanaas. Abi arii aatri atmaigstam.
ai, es vispaar nemaaku striideeties, visi mani argumenti pazuud kaut kur asaraas un neko sakariigu es nevaru pateikt. jaanomierinaas un tad var normaali izrunaat lietu.
Ir viena lieta, kas man sevii patiik, nekad nekad "nedzelju". Nekad nesitiishu pa vaajaakajaam vietaam ar vaardiem. Briinums, ka es taa maaku nokontroleet, jo esmu superemocionaala. Praataa vienkaarshi zinu, ka izteiktu vaardu vairs neizdzeesiishu.
Ar braali ir pilniigi cits staasts. Vinjsh vieniigais manii atmodina kaut kaadu nenormaali trako. Ar vinju gan esam kaavushies, metushi lietas, situshi, kodushi, bljaavushi liidz nav balsu.
Biezhi bija taa, ka es nenormaali stipri no visas sirds ceertu ciet durvis, man nepietiek, es atveru valjaa un ceertu atkal un taa vairaakas reizes, katru reizi starpaa nolamaajoties, protams. un tad histeeriski raudu. Muusu starpaa striidu laikaa tieshaam bija taads kaa naids, ja taa var teikt. Tagad viss ir mainiijies, jau kopsh maniem kaadiem apmmeeram 18 gadiem nav bijushi taadi striidi. Veel vieglaak ir nestriideeties katram dziivojot savaa valstii :D