Jūsu talanti :)

Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
Kāda varbūt prot skaisti dziedāt, kāda gleznot, vai darināt krāšņas rotas. Kas ir tas, ko pieproti tu? :)
Es par sevi varu teikt, ka talantu nekādu tādu nav, vienīgi zinu, ka labi gatavoju un tas arī ir mans vaļasprieks. Maku gan adīt gan kko meistarot, bet man tam nav pacietības, tapēc ar to nemaz nenodarbojos.
13.05.2012 19:10 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Spotorno, godīgi sakot, negribu tērēt tam laiku, jo neuzskatu viņas "radīto" mūziku par kvalitatīvu. Tādēļ arī neko daudz nezinu, taču no tā ko esmu dzirdējusi man viņa nešķiet tik šausmīga, bet var jau būt, ka tas ir auto tune rezultāts.
Man kaut kā tā mācīšanās popmūziķiem izklausās smieklīga, jo viņiem to vienkārši nevajag. Kad Yngwie Malmsteen spēlēja klasiķu kompozīcijas uz ģitāras un centās būt labākais to darīdams no rīta līdz vakaram, man ir skaidrs kādēļ, bet ko tāda Orbakaite tur varēja daudz mācīties - nezinu. Pie tam ar balsi ir nedaudz savādāk, jo pieņemu, ka reizēm ķermenim ir savas robežas tīri fiziski. Jā, ir cilvēki, kuri mācījās vairāk par Frediju Merkūriju, kurš mācījās spēlēt klavieres, bet cik zinu, pie vokālajiem pasniedzējiem īpaši nav skraidījis un vienalga ir viens no labākajiem vokālistiem pasaulē. Taču tas nenozīmē, ka citi, kuri daudz mācās nevar būt, kaut vai iemācīties nedziedāt šķībi. Man ar to pietiktu. Deivids Bovijs varbūt arī nav labākais vokālists pasaulē, bet nu un? :) Spēcīgs vokāls ar lielu amplitūdu ir vajadzīgs tikai akdēmiskajā mūzikā.
14.05.2012 00:08 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Spotorno, personīgi es nekad nedarītu tā, kā tavs tēvs. manuprāt, bērni ir jāsūta pēc iespējas vairāk dažādos pulciņos, lai izkoptu iespējami plašākas prasmes un skatījumu. nedaudz žēl, ka vecāki nebija tik uzstājīgi un nemudināja mani iesaistīties visur kur, varbūt šobrīd mācētu vēl visu ko.
protams, citādi, ja plāno izvēlēties vienu noteiktu virzienu, kurā grib ievirzīt visu bērna dzīvi, bet tas, manuprāt, nav jādara vecākiem, bet gan bērniem, kad sasnieguši daudzmaz saprātīgu vecumu. līdz tam ir labi izmēģināt savus spēkus visur, kur vien var, tas tikai nāks par labu nākotnei... un bērnība/skolas laiks ir labs periods, kad eksperimentēt ar interesējošām jomām, jo vēlāk tam vairs neatliks tik daudz laika
14.05.2012 00:10 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Menda, bet to var darīt arī bez ilglaicīgās profesionālās skolas :) Jau uzrakstīju, ka neaizsūtot mani uz mūzikas skolu, es no tā itin neko nebiju zaudējusi, tieši otrādāk - man nebija spiesta lieta, bet es pati gribēju spēlēt un spēlēju :) Tāpat skolas korī mūzikas skolotāja pateica, ka man ir zelta balstiņa, vienreiz pēc kaut kādas skates man pat pateicās, ka es izglābu visu kori... Ar to gribu pateikt to, ka rupji sakot "nebāžoties visos pulciņos pēc kārtas ar domu, a ja nu aizies" var dziedāt, var spēlēt klavieres, akordeonu vai vijoli :)
Piem. bērnībā biju gājusi baletstudijā un mākslas vingrošanā, bet 10 gadu vecumā es aizgāju, jo sapratu, ka es negribu "vergot" n`tās stundas tur, ja man nekas vairāk par vietējās sacensībām nespīd.
Manuprāt, daudziem šodienas talantiem trūkst paškritikas, tāpēc jau mēs "iesmejam" dažkārt par tiem, kas atnāk uz Zelta Talantiem.
14.05.2012 00:17 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
padodas guleet,slinkot un neko nedariit :D
14.05.2012 02:01 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
maaku spahteleet, betoneet, naglot, mainiit santehniku utt labaak kaa daudzi viirieshi un to visu esmu apguvusi pashmaaciibas celjaa, ljoti labi gatavoju un varu vienu reizi nobaudot kaadu pirms tam nezinaamu eedienu, noteikt visas izmantotaas garshvielas, produktus un gatavoshanas procesu, nezinu, vai to var skaitiit par talantu,maaku aatri lasiit (videeja biezuma graamata apm. 3h), padodaas stand up komeedijas un karikatuuru ziimeeshana (deelj peedeejiem skolaa biezji vien noraavos no skolotaajiem, jo tas bija mans miiljaakais karikjeeshanas objekts).
14.05.2012 04:50 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
neesmu vēl atradusi savējo. Kāds taču teica, ka mēs visi esam talantīgi, taču ne visi to īsto jomu atrod. :) Ok, es māku to un šito labi, smuki utt., bet nesauktu to par talantu.
14.05.2012 10:19 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
forografēšana un visādas dizainiskas lietas, interjeri un tml. - jau kopš tāda sakarīga vecuma ķēriens uz visu šo :)

ā, vēl es profesionāli no pacietības spēju izvest pat slotas kātu.
14.05.2012 10:25 |

Reitings 12651
izlasīju Rene komentāru un atcerējos, ka ir gan laikam man viens - mamma teica, ka es būtu ļoti labs stilists. :D Es arī ilgi domāju, vai iet mācīties saistībā ar to, bet nu. :)
14.05.2012 10:31 |

10 gadi
Reitings 2840
mans talants ir tehnoloģijas :D Varu visu sačinīt- pa savam.

Pat draugs ir šokā, ka zinu vairāk par viņu :D
14.05.2012 10:33 |

Reitings 4129
Bērnībā man bija talants-salabot vecu magnetafonu-ar visu vadiņu salodēšanu. :D
Šobrīd man ir talants ātri sakaitināt kaķi, skaistā lakstīgalas balsī vīterot mašīnā līdzi visām dziesmām un uzadīt džemperi, ja ļoti sagribās. :)
14.05.2012 10:48 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
man laikam ir paveicies būt talantīgai diezgan daudzās mākslas jomās. teiksim tā - potenciāls ir gan zīmēšanā, gleznošanā, gan dejošanā. arī muzikālā dzirde ir un aktiermāksla uz satuves, cik no pasniedzējas dzirdēju, padevās. tas ir pozitīvi. bet negatīvi ir tas, ka man nav nedz apņēmības, nedz koncentrēšanās spējas, tāpēc neko no tā līdz galam neizkopu. vienīgi zīmēšanu un gleznošanu tagad ik pa laikam paķeru un patrennēju, un dejojusi esmu visu mūžu, tā kā tur ir ok, bet neko neesmu izkopusi profesionāli, kas ir zemē izmests talants. ļoti dusmojos tagad uz sevi :/ it kā jau nekad nav par vēlu, bet es tam īsti enticu.
14.05.2012 17:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man daudzi cilveeki ir teikusi ,ka esmu talantiiga!Es domaaju ka dala no talanta ir tiesi tad,ja cilveeks nav nekur iipasi apguvis to ziimeesanu,gleznosanu,dziedaasanu utt-tas naak aaraa it kaa pats no sevis...Man taa bija arii ar adiisanu-vareeju salikt loti interesantus tonus kopaa.Atceros ,kaa adiiju mazajiem tos dzemperus ar pingviiniem -dazaadaas variaacijaas...!Tagad gleznoju!
Man loti patiik dariit kaut ko ar rokaam,paartaisiit dreebes,taiisit somas no diivainiem materiaaliem,arii apstraadaat koku!:)
14.05.2012 17:43 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Nez, man jau liekas, ka talants ir tad, kad tas ir kas vairāk par amatiera līmeni. Tā nu ir sanācis, ka tālāk par amatieru līmeni neesmu tikusi - it kā zīmēju, it kā ne, neesmu pat savu stilu atradusi, jo viss variējas no portretiem līdz abstrakcioniskām muļķībām par zāli sapīpējušiem kaķiem Amsterdamā.
Nu vēl es protu šādus tādus smalkumus, bet ja pa lielam, tad neuzskatu sevi par baigo talantu nevienā jomā.
14.05.2012 21:06 |

Reitings 2230
man ir talants pievilkt sīkas nelaimes :D nopietni, ja kaut kas var noiet greizi, tad noteikti tas notiks ar mani, bet laikam tādēļ esmu arī iemācījusies veiksmīgi un ātri iziet no situācijas un uz sitiena izdomāt tik pat labus rezerves variantus. Smadzene tādā ziņā man ir uztrenēta, to daudzi ir teikuši.
Zīmēju un gleznoju arī labi, bet dažkārt iztēle nenostrādā. Un fotogrāfēt padodas, jo protu atrast labus rakursus un visu to iekļaut skaistā ainā. Ja būtu lieka nauda, tad noteikti pievērstos tam arī profesionāli, bet pagaidām nav :)
15.05.2012 10:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits