Spotorno, godīgi sakot, negribu tērēt tam laiku, jo neuzskatu viņas "radīto" mūziku par kvalitatīvu. Tādēļ arī neko daudz nezinu, taču no tā ko esmu dzirdējusi man viņa nešķiet tik šausmīga, bet var jau būt, ka tas ir auto tune rezultāts.
Man kaut kā tā mācīšanās popmūziķiem izklausās smieklīga, jo viņiem to vienkārši nevajag. Kad Yngwie Malmsteen spēlēja klasiķu kompozīcijas uz ģitāras un centās būt labākais to darīdams no rīta līdz vakaram, man ir skaidrs kādēļ, bet ko tāda Orbakaite tur varēja daudz mācīties - nezinu. Pie tam ar balsi ir nedaudz savādāk, jo pieņemu, ka reizēm ķermenim ir savas robežas tīri fiziski. Jā, ir cilvēki, kuri mācījās vairāk par Frediju Merkūriju, kurš mācījās spēlēt klavieres, bet cik zinu, pie vokālajiem pasniedzējiem īpaši nav skraidījis un vienalga ir viens no labākajiem vokālistiem pasaulē. Taču tas nenozīmē, ka citi, kuri daudz mācās nevar būt, kaut vai iemācīties nedziedāt šķībi. Man ar to pietiktu. Deivids Bovijs varbūt arī nav labākais vokālists pasaulē, bet nu un? :) Spēcīgs vokāls ar lielu amplitūdu ir vajadzīgs tikai akdēmiskajā mūzikā.