Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atsauksmes par RSU Mazā un vidēja biznese vadība

Reitings 6
Reģ: 13.05.2012
Sveikas! Šogad plānoju tur studēt. Kādas ir atsauksmes? Vai tik tiešām ir jāraksta daudz kopsavilkumu no daudzām lapām? Kāda atsmosfēra? Vai lektori ir pretimnākoši? Vai var apvienot ar darbu?
13.05.2012 15:00 |

Reitings 1
Reģ: 15.05.2012
Sveika!
Pabeidzu RSU pagājušajā gadā. Kopsavilkumi jāraksta patiešām, bet tas nebūt nav tā, kā runā. Lielākā daļa no tiem ir reāls teorijas pārskats, kas patiesi noder eksāmeniem, t.i. uz eksāmeniem praktiski nav jāgatavojas, tāpat tie sniedz daudz lielāku izpratni par tēmu un notiekošo. Kopumā atmosfēra ir laba, katedrā ir lieliskas un pretimnākošas sekretāres, kas palīdz jebkurā jautājumā par jebkuru tēmu. Runājot par lektoriem, tas, protams, ir atkarīgs no katra indivīda, taču lielākā daļa, ar kuriem man nācās saskarties bija atsaucīgi, profesionāli savā jomā un praktiski vienmēr nepieciešamības gadījumā varēja visu sarunāt. Es studiju laikā arī strādāju, tāpēc nereti nācās kavēt lekcijas, bet kavēto bija iespējams atgūt pārskatot literatūru kopsavilkumiem. Ja sanāca kavēt kādu semināru - bija skaidri konsultāciju laiki, kad bija iespējas atbildēt. Es patiesi no sirds iesaku visiem izvēlēties RSU, vismaz tur var just par ko Tu maksā un kur Tava nauda paliek. Pašlaik studēju LU un līmenis no tiesas ir ievērojami zemāks, nekā to piedāvā RSU. Lieliska iespēja ir arī ERASMUS programma, kurā var doties kādā no semestriem. Es par RSU!!!
15.05.2012 19:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!