Te ir kāda, kura meklē darbu?????

Reitings 39
Reģ: 15.01.2012
Sveikas!
Esmu novesta līdz izmisumam... Jau nedēļu meklēju darbinieci. Nekā!
Vai nu pēdējā brīdī pārdomā (kā tas notika šodien), vai vienkārši neatnāk!
Nu c'mooon, vai tad tiešām Latvijā (Rīgā) nav nevienas sievietes ar atbildības sajūtu, kura meklē darbu?

Īsāk sakot - Ja kāda ir daba meklējumos, dod ziņu.
Sīkāk var izlasīt šeit - http://www.zip.lv/show/?i=2135489
13.05.2012 12:20 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Nu padomā.Vasara 1 briva diena???? Un ta kamers strada vislaik.Nav tas normali. Un ar tadu grafiku jamaksa par virsstundu darbu. Praktiski visa dzive tikai darbā.Vakar atnac māJās m,duša ,paēd un jaiet gulēt. Nu nav tas rīktīgi.
13.05.2012 15:08 |

Reitings 1487
http://www.zip.lv/show/?i=2135489

Un linku var ielikt pareizi! Tas ir gluži vienkārši.Lodzinā augšā kreisa pusē kur kēde atveram un metam tur linku.
13.05.2012 15:09 |

Reitings 39
Viss ir ļoti riktīgi :)

Darbā jābūt ir 10:00, un jādodas projām 19:00 :) Nevis 19:30
Atalgojumu, brīvdienas - visas nianses par šīm tēmām, es forumā nevēlos iztirzāt ;)
Ja kas, par papildus brīvdienu, ja pareizi atceros, arī uzrakstīju šeit.

Jebkurā gadijumā tās, kuras grib šo darbu (nevis meklēt kašķi) mani atrada.

Paldies par uzmanību :)
13.05.2012 15:18 |

Reitings 1487
A kur tu redzi kašķi? Vai te nav forums kur katram ir tiesības izteikt viedokli? Un ja nmesakrīt ar tavu, tad uzreiz skaitās kašķis? Dīvaina loģika.
13.05.2012 15:22 |

Reitings 39
Pie tā arī paliksim.

Jauku dienu :)
13.05.2012 15:26 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Vot, kas man jau ir apnicis ir, ka lasot sludinājumu man ir jāapstājas pie tādas prasības kā krievu valoda. Ja es to zinātu tik labi cik prasa tad varētu strādāt gan šo darbu, gan pusi no zip.lv piedāvājumiem. Grrr
Labi, zinu, neviens neliedz man iemācīties..

Jauku dienu meitenes! :))

p.s. Kā var uzlikt smaidiņus? (kaunskanezinusmaidiņš:D)
14.05.2012 07:44 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
uij, neizlasīju visu diskusiju un nepamanīju, ka par šo jau tēma ir. Nelamājiet mani! :D
14.05.2012 07:47 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
normāls darba laiks preikš veikala, līdz cikiem ta jūs gribējat? līdz 17.00 , lai neviens pec darba vairs nevar ieiet?:D ko var piesieties es nesaprotu? cilvēks piedāvā darbu, tagad tacu Latvijā ar darbiem grūti. un redz vēl nekas nav labi..
14.05.2012 07:53 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Sesilla, nav ok tas, ka 6 dienas nedēļā ;)
14.05.2012 08:11 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Jūs visi, kuri šeit nevarat beigt kašķi par karievu valodu un darbalaiku:

1. KRIEVU VALODA, ja jūs vel neesiet pamanījusi, šeit Rīgā ir loti daudz klientu - krievu, es pat teiktu, ka tāda veida salonā var būt pat lidz 50 - 70 % krievu klienti, un var protams baļaut, ka krieviem jāmācās valoda, es nenoliedzu - ir jāmācās, bet ja pat krievs, aizmirstot kadu specifisku, ar interjeru saistītu vardinu, pateiks to krieviski, bet no menedžera puses klusums, tad 90 %, ka cilvēks meklēs citas iespejas pasutīt tos priekšmetus citur, lai nerastos pārpratumi kaut ar kādu detaļu. Tas pats ar anglu valodu. Ok, var jauu arī uz pirkstiem visu ko izskaidrot, bet ne visu!

2. DARBALAIKS - normali, meži nav jāizcert un ķiegeļi nav jācīlā! Noteikti ir atelpas brīži utt., Par sestdienu - vispār logiski - pieļauju, ka toties daraba nedēļas visū ir mierīgāk!

Vasara - bļāviens - arguments - vasara! Tagada vasarā un visiem jābeidz darbi divos un jābrauc kolektivi uz jūru! visiem gribās atpusties vasarā vairāk un tas ir normali, jau tā darba ražīgums vasarās kritās par 30 % visurm, pierādīts! Alga - ari tie 300 ls darba dēvējām ar Jums kopā ir jānopelna. Ok, ja apgrozījums būs miljonos un jūsu sastādis 150 %, busiet neazvietojams darbinieks, tad alga arī pakāpsies no 300 ls uz 3000 ls :)

Neviens jau nespiež iet, var meklēt darbu bez svešvalodām, kur jāstrāda 3 st. dienā par 500 ls un ar weekendu triju dienu garumā.
14.05.2012 09:01 |

Reitings 633
Reģ: 29.01.2009
Es arī nezinu krievu valodu, bet nekad nečīkstēšu par to, ka apkalpojošajā sfērā to pieprasa. Ja ne Latvijas krievi, tad krieviski runājoši tūristi gan var gadīties (nu, labi, mēbeļu salonā diez vai tūristi iegriezīsies :) ).
Vienkārši - nezinu krievu valodu - attiecīgi nemeklēju darbu apkalpojošajā sfērā.
Bet vispār es labprāt iemācītos krievu valodu (diemžēl skolā netika dota šāda iespēja).

Drusku par tēmu - nedēļa nav ilgs laiks darbinieka meklējumiem. Gan jau pieteiksies vēl kāds/-a
14.05.2012 09:23 |

Reitings 446
Reģ: 29.01.2009
Man ari dusmu uzsita ta RUS valoda, ne jau del sludinajuma- saja viss ok, tas ir normali- es domaju prasibas, bet del meitenem,kas blauj, ka Riga lielaka dala krievu- vot, par latviesu klientiem maz kur satraucas- dazos alfas apavu veikalos, dominas prisma un domaju ne tikai tur pardevejas latviski mak tikai standart frazes- pameginiet uzjautat ko sikak :-D Tadus suna murgus dzirdesiet vai ari "atbrivotaju" valodu, kura man nebutu jazin 100%. Dusma, ka Tiesi LV valdoas perfekta parzinasana nav ka prieksnosacijums,lai pienemtu darba darbinieku un RUS ka papildus bonuss vai ka stokmani-dazadas pardevejas runa dazadas svesvalodas, bet cik man nacies saskarties-visas runa latviski, jo RUS tomer svesvaloda. Ka jau teicu runa nav par konkreto sludinajumu.
14.05.2012 09:37 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
varbūt esmu maita, bet ja ieraugu , ka pārdevēja nerunā latviski, es par spīti runāju tikai latviski:D kaut gan krievu valodu zinu tikapt labi
14.05.2012 09:39 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
kad strādāju par pārdevēju, iepirkās viens krievu pāris. Pirmajā brīdī, kad apjautājos vai nevajag palīdzību, viņi runaja krieviski...bet nebij īsti krievi, bet latviešu un krievu un ik pa brīdi bij i latviski, i krieviski un kad pie kases nāča, es par spīti tikai latviešu valodā runāju, un tad vēl man pajautā, kāpēc nerunāju krieviski?! Besī tādi krievi, kas māk runāt latviešu valodā, bet ieciklējušies uz savu valodu un vot iepūt viņiem.
14.05.2012 09:42 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Es gan runāju par šo un līdzīgā tipa sludinājumiem. Un šeit, man šķiet arī pieredze ir prasīta gan pašas nozares pārzināšanas del, gan terminologijas dēļ.

Jo, ka teicu, pat ja cilvēks māk latviski sarunvalodu, tad diez vai viņš atcerēsies kā latviski sauc tādas detaļas un nianses, kurus viņs pat savā dzimtajā valodā ikdienā nelieto, par kaut kadām spoguļu virsmām un apdares materiālu nosaukumiem. Tāpēc specifiskajos salonos vienalga nāksies iekalt no galvas vairākus nosaukumus, veidus un paveidus gan tajā pašā latviešu valodā, gan krievu, gan angļu. Tas jau nav Narvesens, kur var pūcelēties, ka tantiņa šokolādi un onkulītis pudeli nemāk latviski paprasīt.
14.05.2012 09:53 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
tām, kam te acs paŗslīd pāri, es gan prasības pamaīju pat ļooti sakarīgas :
-latviešu kā PIRMĀ valoda (autore minēja pašsaprotami ... ko var cepties par to, ka nepieprasa; šis ir ar likumu noteikts :D )
-krievu un angļu minētas kā papildus, līdz ar to - var nebūt ūberlabā līmenī; bet nu sarunvalodas līmenī gan jāmāk būtu.
-kur jūs izrāvāt, ka tikai 1 brīvdiena ? autore vairākas reizes minēja, ka svētdoena + viena diena pēc izvēles ..
- darba laiks - pat ļoti ok. un nav jau visu dienu viss veikals pilns ar klientiem, tā kā domāju, ka chill.
14.05.2012 10:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits