Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā ir strādāt par viesnīcas administratori?

Reitings 12
Reģ: 03.05.2012
Labrīīīt! :)
Varbūt kāda no Jums šeit strādā, vai ir strādājusi par viesnīcas administratori? Man kā administratorei nav pieredzes un vēl krievu valodā neprotu ne lasīt, ne rakstīt, vien sarunāties, jo neesmu to mācījusies. Jautājums, - vai manā gadījumā man būtu kādas izredzes tikt šādā darbā? Un sakiet, kā, piemēram, Jums ir, - vai patīk darbs, apmierina atalgojums, neesiet domājušas par darbavietas maiņu? Man gan viena draudzene brīnījās par to, ka reiz es izteicu vēlēšanos pastrādāt kā administratore viesnīcā :D ka tas esot drausmīgi garlaicīgs darbs! Vai tad nu tiešām tā ir?
13.05.2012 09:07 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
neesmu strādājusi bet bez valodas zināšanām manuprāt nav izredžu tur strādāt, jo kā nekā taču ar tūristiem vajadzēs sazināties!un vēl tas, ka vajadzēs uz epastiem atbildēt, kas būs citās valodās.
protams negribu tevi sabiedet vai apbedinat bet valodas ir svarigas taja darbaa!
13.05.2012 09:24 |

Reitings 12
Reģ: 03.05.2012
Pati jau it kā to saprotu.. Vienkārši ik pa laikam atgriežos atkal pie šīs domas - a varbūt tomēr iespēja pastāv... Muļķīgi, zinu..
13.05.2012 09:39 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
pieteikties jau vari šim amatam un uz pārrunām aiziet.Veiksmi!
13.05.2012 09:42 |

Reitings 82
Reģ: 07.05.2012
Noteikti piesakies, noteikti mēģini!
Jo tikai rīkojoties var uzzināt un gūt pieredzi!
Viedokļi un pieredze par šo tēmu var būt atšķirīga, bet Tev vismaz būs savējā!
13.05.2012 10:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits