Vistas fileju sagriež smalkos gabaliņos, pacep uz pannas, pievieno sāli, svaigus maltus piparus, noblanšētus tomātus jau saspaidītus, veido mērcīti, tam, kam patīk nedaudz treknāk, var pievienot mascarpones sieru.. līdz izvedojusies pabieza mērce, kura peld vistas filejas gabaliņi.Kad mērce gatava, sagriez cukini uz pusēm, izgreb mīkstumu, mīkstumu vispār arī var pievienot cepties mērcei... kad izgrebts, pilda mērci iekš cukini, un liek cepeškrāsnī uz maksimums 20 min 200grādos. Pasniedz ar rīsiem vai pārkaisītu parmas sieru un grauzdētām bagetes šķēlītēm.
Vistas fileju tiek sagriezta plānās šķēlēs kā karbonāde, pilda ar ananānu, rullē ciet, ali neizjuktu, var apsiet ar diegu, cep uz pannas nu kādu laiku.. patiesība pildījums var būt dažāds... kas nu kuram labāk patīk.. pasniedz ar rukolas salātiem, greifrūtu un zemenēm.. ļoti garda recepte.. protams mērcei izmanto olīveļu un balzamiko..
Labu apetīti