Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vistas filejas receptes

 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Ko garšīgu var uztaisīt no vistas filejas, neizmantojot cepeškrāsni? Gribu ko garšīgu uztaisīt, kur pamatēdiens būtu vistas fileja :) Jau skatos receptēs, bet nevaru pagaidam atrast ko ļoti garšīgu
12.05.2012 14:59 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Salātus:) sagriež mazos gabaliņos vistas fileju, apcep uz pannas, pievieno tomatu, gurķi, salāta lapas, olu un sajauc ar majonēzi un krējumu.

vai arī pilda vistas filejā sieru ar majonēzi un ķiploku, ļoti garšīgi, ( cep uz pannas)
12.05.2012 15:01 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Sesilla - vienkārši iegriež vistas fileju un ieliek masu ar sieru&majonēzi&ķiploku.. apcep un viss ? :D
12.05.2012 15:06 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
jā, iegriež tādu kā caurumiņu un aizloka ar to pašu fileju ciet.
vidū ieliek to masu
12.05.2012 15:07 |
 
Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
man garšo vistas gabaliņi, kas cepti ar sinepēm un medu + rīsi
12.05.2012 15:08 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
šis ir trakoti gards (es gatavoju ar tvaicētiem rīsiem, kas apcepti ar kariju, omletes gabaliņiem, zaļajiem zirnīšiem un sīpoliem) :

http://www.receptes.lv/receptes/calis-medu-ka-gan-bei-restorana/
12.05.2012 15:09 |
 
Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Sagriež gabaliņos fileju, pievieno rīvētu sieru, olu, garšvielas, mazliet miltus - lai masa turas kopā un cep kā kotletītes - liekot uz sakarsētas pannas.
12.05.2012 15:12 |
 
Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
Gan Bei "medus cāli" ;)
12.05.2012 15:17 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Medus cālis jau ir provēts vairākas reizes, paldies par receptēm :)
12.05.2012 15:20 |
 
Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
ā, vel ļoti garšīga ir burkānu mērce:
vistas fileju sagriež gabaliņos, pasaute uz pannas, tad pievieno sarīvetus burkānus, turpina sautēt/cept... pievieno garšviela un beigās vēl saldo krējumu.

Elementāri un ļoti garšīgi.... Labi "iet" kopā ar makaroniem ;)
12.05.2012 15:25 |
 
Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
PS: atvainojos par kļūdām tekstā 8)
12.05.2012 15:25 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Sagriež vistas filejas gabaliņus kubiciņos, apcep. Tad pievieno pupiņas un krējumu. Protams, visādas garšvielas arī. Ļoti garšīgi un sātīgi.
12.05.2012 15:27 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Sagriežu fileju gabaliņos, saberu visādas garšvielas un lieku uz pannas cepties. Kad vista jau zeltaini brūna, uzleju saldo krējumu, kurā ierīvēts kāds parmezāna tipa siers. Pāris minūtes maisot vēl pakarsēju un viss. Ļoti labi sader ar tagliatelle makaroniem.
12.05.2012 15:40 |
 
Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
MAn garso fileja iztvaiceta un viss ;) bez sals un garsvielam.
12.05.2012 16:00 |
 
10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
Es parasti vai nu cepu ola un rivmaize - karbonades.
Vai taisu - vistu karija - apcepu, pievienoju kariju,vel visadas garsvielas, pielieku pusi no kauseta dzintara siera un 2 mazas pacinas salda krejuma.

Vel ir ari kiniesu gaume..
Isteniba, receptes ir 100 un 1...
Pamekle www.receptes.lv
12.05.2012 16:17 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Vistas fileju sagriež smalkos gabaliņos, pacep uz pannas, pievieno sāli, svaigus maltus piparus, noblanšētus tomātus jau saspaidītus, veido mērcīti, tam, kam patīk nedaudz treknāk, var pievienot mascarpones sieru.. līdz izvedojusies pabieza mērce, kura peld vistas filejas gabaliņi.Kad mērce gatava, sagriez cukini uz pusēm, izgreb mīkstumu, mīkstumu vispār arī var pievienot cepties mērcei... kad izgrebts, pilda mērci iekš cukini, un liek cepeškrāsnī uz maksimums 20 min 200grādos. Pasniedz ar rīsiem vai pārkaisītu parmas sieru un grauzdētām bagetes šķēlītēm.

Vistas fileju tiek sagriezta plānās šķēlēs kā karbonāde, pilda ar ananānu, rullē ciet, ali neizjuktu, var apsiet ar diegu, cep uz pannas nu kādu laiku.. patiesība pildījums var būt dažāds... kas nu kuram labāk patīk.. pasniedz ar rukolas salātiem, greifrūtu un zemenēm.. ļoti garda recepte.. protams mērcei izmanto olīveļu un balzamiko..

Labu apetīti
12.05.2012 16:48 |
 
Reitings 48
Reģ: 13.04.2012
Mēs bieži gatavojam vistas filejas mērcīti ar kariju. Apcep sagrieztus gabaliņus, tad lej klāt pannā pudeli karija mērces (veikalā pie mērcēm pārdodas), saldo krējumu kādus 200 g (ja grib šķidrāku var vairāk krējuma) un silda pāris min. Klāt parasti uzvāram griķus. Ātri, gardi un vienkārši.
12.05.2012 19:33 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Man ļoti garšo vistas fileju gabaliņi (sagriezti nelielos gabalos), kas ir cepti ar kariju un sezamsēkliņām (sēkliņas pirms tām nedaudz apcepu un tikai tad apvārtu fileju tajos). Vēl ir variants taisīt kotletes. Sagriež fistas fileju ĻOTI smalkos gabalos, pievieno tiem vienu olu, un taisi kotletes, tad apvārta miltos un cep.

Ja kādreiz būs tev pieejams cepeškrāsns, tad man baigi patīk Thali restorānā pasniegtā fistas fileja ar kartupeļu bezeni, sēnēm un krējuma mērci. Cik saprotu, jāuztaisa kartupeļu biezenis, tad izliek to kādā cepeštraukā, tad pa virsu liek grilētas (var arī manuprāt nedaudz vnk apceptus) vistas filejas gabalus, un tad 3.kārta ir šampinjoni. Visu pārlej ar krējuma mērci (to gan nemāku taisīt, nekad nav mēģināts taisīt mājās, jo arī šī recepte vēl nav taisīta), tad visu pārkaisa ar sieru un liek cepties. Var arī smukumam pielikt cherry tomātus uz ķekara un sacept blakus. Ņammīgi!
12.05.2012 19:35 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
P.S. Atcerējos vēl vienus salātus ar fistas fileju. Uzvāri nelielos gabaliņos sagrieztu vistas fileju, pievieno marinētos šampinjonus (vai arī svaigos, bet apceptus), marinēto gurķi, olu, var arī sīpolu (tā kā sīpolus neēdu, tad nepievienoju), majonēze. Voila! Ļoti garšīgi
12.05.2012 19:38 |
 
Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
sautējamā katlā sautēt fileju sagrieztu gabaliņos, tad pielikt papriku, tad tomātus, līdz tomāti izšķīst. var ēst ar rīsiem utt, bet man ļoti garš tāpat :)
12.05.2012 19:40 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Šie divi ir mani pēdējā laika favorīti -

http://zitinja.blogspot.com/2012/03/vistas-fileja-kokosriekstu-piena-ar.html

http://zitinja.blogspot.com/2012/02/vista-salda-cili-merce-ar-darzeniem.html

Protams, katru recepti vēl uzlaboju ar šo to savu un ir diiiikti garšīgi!:)
12.05.2012 20:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits