Sveikas!
IR iešāvusies prātā doma arī man mazliet izdzīt matus (uz galvas) sānos vai kā citādi... tā nedaudz! gribās beidzot sev ko savādāku kā tikai galu aplīdzināšana, šķipsniņu nokrāsošana...
BET... gribētu pasmelties idejas kaut kur... vai kāda zin kādu labu saitu kur ko tādu var atrast vai arī kā pareizi angliski kas tāds sauktos, jo domāju ka tādās lapās vairāk ko atrastu? :)
Tā jau man patīk kā cilvēkiem izskatās tādi mati, bet kāds skats ir ataudzēšanas procesā... trakāk nekā ataudzējot čolku, to vismaz var normāli piespraust. Man laikam nebūtu drosmes ko tādu veidot uz savas galvas.
haha, man arī ļoti patīk, bet tad paskatījos google uz to pirmo bildi un arī uzreiz par ataudzēšanu aizdomājos. :D Tādus var taisīt tad, ja nedomā tikai neilgu brīdi ar tādiem pastaigāt :D Šis arī interesanti izskatās
Manuprāt, sidecut izskatās labi taisnu matu nēsātājām. Google izmeta baismīgu bildi, kur meitene ar viļņainiem matiem izdomājusi, ka viņai piestāv izskūts sāns - kašmars!! :o
Ja nav par daudz izskūts un ir tā gaumīgi, tad man ļoti patīk :)
Nez, manai draudzenei, blondīnei ir. Izskatās ļoooti forši. Sev gan negribētu, jo zinu, ka man nepiestāvētu. Bet nu, viņa kad grib, tad jebkurā laikā noslēpj to sidecut aiz izlaistiem matiem.
Man ļoti patīk kā izskatas, ar nosacījumu - skaistai meitenei! Tam vajag tiešām skaistu profilu. Ataudzēšana ir briesmīga, man par šo bija saruna ar frizieri :D