Jo brūnāka āda, jo skaistāks cilvēks.

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Zinu, ka daudzas apmeklē solāriju, vasarā cepinās uz nebēdu...tomēr aicinu būt piesardzīgākām, visu dzīvē darīt ar mēru!

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/421132-saulosanas_beidzas_ar_navi_21_gada_vecuma
11.05.2012 17:03 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Agilerai jau nav solārijs vai saule, bet kkādi pūšamie un paštonējošie.. tie nudien nesmuki izskatās :D
šeit otrajā bildē arī izskatās pēc tā pūšamā efekta, ka gaišā āda izskatās labāk :)
bet te ir dabīgi smuks iedegums, vai nu saule, vai nu solārijs, bet brūnumiņs katrā ziņā smukāk izskatās
un šeit kājas, nav jau jāpārforsē, pirmais variants kājām ir ļoti smuks un smukāks par tām bālajām kājām :)
13.05.2012 16:18 |

Reitings 3431

skatoties šīs bildes es sapratu, ka vispār, ja būtu tikai seja nogriezta, tad man būtu grūti izvēlēties kur labāk izskatās, bet ja ir koptēls un ar atsegtām ķermeņa daļām - dekoltē, rokas, kājas, tad man tas brūnums labāk iet pie sirds :D ziemā jau nestaigāsi ar plikām kājām, līdz ar to diezgan vienalga par to vai seja bāla vai nē, bet tāpat smuki būs :D
13.05.2012 16:31 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Šajā sakarā atcerējos to blogeri Louise Ebel, kura man šķiet ļoti skaista, neredzu arī nekādu vainu viņas kājām un arī, piemēram, (neliku bildes, jo bail, ka pārāk lielas).
Katrā ziņā, viņa man noteikti neliktos tik pievilcīga bez aristokrātiskā bāluma un ar iedegumu. Droši vien atkarīgs no stila un koptēla, bet man personīgi visas tās slavenības nepatīk ne ar, bez bez iedeguma. Nu, Megana Foksa ar gaišu ādu vēl tā neko izskatās. :) Bet nu Anistonei nepalīdz nekas, manās acīs. :D
13.05.2012 16:32 |

Reitings 2304
Es izcēlos un uzrakstīju, ka nelikšu bildes, bet ieliku, jo nepievērsu uzmanību tam, kur nospiedu. Nu labi, vismaz nesanāca PĀRĀK milzīgas. :D
13.05.2012 16:33 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Bildes jau arī ne vienmēr ir patiesā izskata rādītājs :) To es kā fotofanātiķe varu droši pateikt, ka bildēs pat "līķādiņu" var apstrādāt tik skaisti kā mākslas foto (kā Meganas Foxas pēdējie 2 foto), ka visi teikt "o jā, šeit bālā ādiņa skaisti izskatās" :) Svarīgs ir apgaismojums gan kādā fotogrāfē, gan ar kādu gaismu jau fotogrāfē, kādi ir parametri :)

Bet dzīvē gan mēs izskatāmies tā, kā patiesi izskatāmies, tāpēc es domāju pēc bildēm nu nevar spriest par to, kā izskatās cilvēks realitātē.
13.05.2012 16:33 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Paltrova nodegusi veca izskatās.Ne vairs tik svaiga un jauna.
13.05.2012 16:35 |

Reitings 3431
Spotorno +++, par tām pēdējām Meganas bildēs iesmīnēju, jo tās taču ir tiiik ļooootiii apstrādātas, ka pilnīgi loģiski, ka nevar neizskatīties smuki :)
13.05.2012 16:37 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
to es arī kkad jau sen atpakaļ minēju te pat - ka bildēs teju visas baltās izskatīsies ok; nu - slavenības; jo balts izskatās labi tikai tad, kad ir tuvu perfektumam. zīdaina, viena toņa balta āda, slaidas kājas u.t.t. tiklīdz tas baltais būs kaut neeedaudz apvēlies, deformējies (tb līks) vai pārāk kaulains - nekā skaista tur nebūs.
nemaz nerunājot par to, ka cik reāli baltajām meitenēm ir tās ideālās kājas un ķermeņi ? es esmu balta kā piens, bet pilnīgi godīgi varu pateikt - ka kaut nedaudz iededzis ķermenis izskatās labāk; brūnums vizuāli padara pievilcīgāku un noslēpj daaaaudzus defektiņus.
nobeigumā - ja balts, tad lai man šķist estētisks - ir jābūt teju perfektam, veselīgam ķermenim. viegli iesauļots tomēr, vairumā gadījumu, izskatīsies krietni veselīgāks prasot mazāk pūles.
13.05.2012 16:46 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
tas taisnība, vieglāk ir pagulēt pļavā, nekā aiziet pasportot!
13.05.2012 16:57 |

Reitings 2304
Es tomēr palikšu pie tā, ka tas ir gaumes jautājums. Nekad neesmu pat iedomājusies, ka mana āda izskatās mazāk perfekta tikai tādēļ, ka tā ir bāla un nekad arī neiedomātos, ja šeit nesāktu lasīt komentārus. Nevaru arī iedomāties nekādus īpaši slēpjamus defektus, bet ja tādi ir - slēpšanās aiz iedeguma izklausās pēc tāda izmisuma soļa, es vienmēr esmu uzskatījusi, ka cilvēki izvēlās sauļoties tādēļ, ka viņiem patīk iedegums, nevis tadēļ, lai noslēptu rētu uz kājas. Labāk ādu ārstēt un kopt to pareizi un nodarboties ar sportu (ja daudz liekā svara). Ceru, ka tā arī ir, kā man šķiet un cilvēk tomēr iet sauļoties vienkārši tādēļ, ka grib.
13.05.2012 17:03 |

Reitings 129
Reģ: 08.12.2011
tas taisnība, vieglāk ir pagulēt pļavā, nekā aiziet pasportot!

Labs! :D
13.05.2012 17:04 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
eu nu kamōn. ir ļoti daudz dažādu ādas defektu, kam nav nekāda sakara ar slinkumu ! kaut vai asinsvadi, kas tuvu ādai; matiņu augšanas poras palielas, tās pašas rētas .. kkādi pigmentācijas traucējumi u.t.t.
es tikai vēlos pateikt, ka jā - balsts izskatās skaisti. bet tas ir sastopams krietni retāk, nekā viegli iesauļotām ādas īpašniecēm. es ļoooti labi zinu, kādas pūles jāpieliek lai tā baltā āda izskatītos ok, jo pašai tāda ir. un nav pat runa par to, ka es varētu to iesauļot .. jo nevaru un viss. man neturās tas brūnums pat minimāls, ja vien neguļu caurām dienām un vasarām pludmalē, kas - atkal - ir otra galējība.
nezinu, vai nu jūs neesat redzējušas briesmīgas bālās vai kā, bet daaaudz vairāk ir bālo par ko pašausmināties, nekā nopriecāties. saprotams, ka bildes jau daudz vairāk ir ar skaisto porcelāna baltumu .. jo tas ir skaisti :D

te jums pretstatam, nefotošopētas vidusmēra baltās kājas, kuras domāju es :D jebkuras no minētajām izskatītos labāk un veselīgāk vieeeegli iesauļotas ...
http://4.bp.blogspot.com/-ocIaA_EAn5E/TZEr4nnyOVI/AAAAAAAAA10/bnexjEzJZMA/s1600/IMG_1771.JPG
http://worldirishdancer.files.wordpress.com/2011/10/white_legs1.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_2TeWaAtpRkw/TSjtcbuzVdI/AAAAAAAAAII/y2eFqwC_LHY/s1600/007+%2528Small%2529.JPG
13.05.2012 17:29 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
zhilii
ieliktās bildes man šķita OK.
izņemot šo:
http://1.bp.blogspot.com/_2TeWaAtpRkw/TSjtcbuzVdI/AAAAAAAAAII/y2eFqwC_LHY/s1600/007+%2528Small%2529.JPG
šai ceļi nekopti
13.05.2012 17:39 |

Reitings 2304
zhilii, tevis minētie defekti arī ir gana maznozīmīgi lai nesauļotos. Tāda ir cilvēka āda un jo īpaši paplašinātās poras - nu vajag samierināties, ka tādas pastāv un neko darīt, katrā ziņā, ja kāds viebj degunu redzot tās, acīmredzot domā, ka cilvēki nemaz nav taisīti no gaļas un domā, ka arī iekšā visi orgāni ir smuki. Vai arī, piemēram, nedaudz tumšāka āda ceļgalu un elkoņu rajonā - pat melnādainajiem cilvēkiem ļoti bieži var redzēt, ka tāda tā ir. Citiem nav. Iedegums vispār nelīdzēs.
Nesen kaut kur redzēju šīs Beyonce bildes - lūk kājas ar visām paplašinātajām porām, līdz perfektām tālu http://www.justjared.com/photo-gallery/2649764/beyonce-blue-ivy-carter-central-park-03/fullsize/ Vienalga var ļoti labi redzēt, vien atšķirība tajā, ka uz bālas ādas izskatītos vairāk sarkani. Savukārt, ja ar mikroskopu nepēta un perversi neskatās uz full size bildēm (kā es to šobrīd darīju :D) tad vispār vienalga, jo perfekta āda ir tikai reti iedzimtības vai Photoshop efekti.
Un jā, es saprotu, ko tu gribi teikt, bet es savukārt, vēlos pateikt, ka daži ādas defekti ir maznozīmīgi un vajag sevi pieņemt tādu, kāds esi. Bērnībā es čīkstēju, ka man ir vasarraibumi, jo likās, ka TV visām slavenībām āda ir tiešām kā no plastmasas - perfekta un bez tiem.
Ā, un tevis ieliktās bildes man gan šķiet jocīgas, jo otrajā tai meitenei fonā ir iesauļotās un izskatās tieši tikpat. Tizla poza un tizla bilde.
Pirmajā attēlā manuprāt viss ok, bet trešajā vienkārši tāds nekopts paskats ar visu nagulaku un sandalēm - ādas krāsa nav pie vainas. :D
13.05.2012 17:40 |

Reitings 2304
Vispār tajā bildē grūti saprast vai poras vai tomēr vienkārši zosāda vai kaut kādas mazas pumpiņas, bet nu labi, vienalga.
13.05.2012 17:44 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Nu šī diskusija ir aizgājusi tik tālu, ka nu vispār.

Es pati esmu balta kā piena pudele- katrs ādas negludums, katra pumpa, katra dzimumzīmīte ir redzama. Nepatīk pat ļoti. Laikam tomēr pastaigāšu uz to solāriju, jo reāli savos 40 nu neizskatīšos es vairs uz 25, un vai man tas būs arī svarīgi. Gribu izskatīties labi tagad...
13.05.2012 18:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
beyonce taas nav pumpas, poras un ne pat zosaada. vienkaarshi matinji aug peec depilaacijas. melnaadainajaam un tumshajaam matinji uz kaajaam ir biezaaki, kaa baltajaam. lol.
13.05.2012 18:14 |

Reitings 2304
krista, man prieks, ka tu esi tik pārliecināta par to, kas viņai tur ir, bet es nezinu, jo man ir ļoti tumši un biezi matiņi uz kājām, bet kopš vaksējos, jau pāris gadus tā nekad kājas nav izskatījušās. Tikai kādreiz pēc skūšanās. ;)
13.05.2012 18:17 |

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Nekad neesmu bijusi solārijā un nedomāju,ka kādreiz arī radīsies vēlme iet.
Ar sauļošanos esmu vairāk vai mazam uz jūs. Pirms pāris gadiem tas bija lielākais kaifs - visu dienu nogulēt jūrmalā. Un nevis būt tādas grillētas visas krāsā, bet lai vienkārši būtu dabisks, nepārspīlēts brūnums. Tad uznāca kaut kāds klikšķis un nu jau gadus 3 -4 neesmu gājusi arī uz pludmali,lai apzināti zvilnētu saulē. Savu brūnuma devu uzņemu vienkārši uzturoties āra vasarā.
13.05.2012 22:11 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Lou- eiropieteem un melnajaam matu struktuura atskiraas. vinjaam tie matinji ne tikai cieti un melni aug, dazaam pat riktiigi sprogaini. kaa matinsh paaris mm paaudzies, taa saak jau sprogoties. un kad taadi ataug peec depilaacijas, aada ap matinja siipola vietu saceljaas augshaa, liidz mats ir izspraucaas aaraa. man to viena neegeriete skaidroja vienreiz, kad rindaa uz epilaaciju gaidiijaam un sameejaa zeelojaas par to.
14.05.2012 05:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)