zhilii, tevis minētie defekti arī ir gana maznozīmīgi lai nesauļotos. Tāda ir cilvēka āda un jo īpaši paplašinātās poras - nu vajag samierināties, ka tādas pastāv un neko darīt, katrā ziņā, ja kāds viebj degunu redzot tās, acīmredzot domā, ka cilvēki nemaz nav taisīti no gaļas un domā, ka arī iekšā visi orgāni ir smuki. Vai arī, piemēram, nedaudz tumšāka āda ceļgalu un elkoņu rajonā - pat melnādainajiem cilvēkiem ļoti bieži var redzēt, ka tāda tā ir. Citiem nav. Iedegums vispār nelīdzēs.
Nesen kaut kur redzēju šīs Beyonce bildes - lūk kājas ar visām paplašinātajām porām, līdz perfektām tālu
http://www.justjared.com/photo-gallery/2649764/beyonce-blue-ivy-carter-central-park-03/fullsize/ Vienalga var ļoti labi redzēt, vien atšķirība tajā, ka uz bālas ādas izskatītos vairāk sarkani. Savukārt, ja ar mikroskopu nepēta un perversi neskatās uz full size bildēm (kā es to šobrīd darīju :D) tad vispār vienalga, jo perfekta āda ir tikai reti iedzimtības vai Photoshop efekti.
Un jā, es saprotu, ko tu gribi teikt, bet es savukārt, vēlos pateikt, ka daži ādas defekti ir maznozīmīgi un vajag sevi pieņemt tādu, kāds esi. Bērnībā es čīkstēju, ka man ir vasarraibumi, jo likās, ka TV visām slavenībām āda ir tiešām kā no plastmasas - perfekta un bez tiem.
Ā, un tevis ieliktās bildes man gan šķiet jocīgas, jo otrajā tai meitenei fonā ir iesauļotās un izskatās tieši tikpat. Tizla poza un tizla bilde.
Pirmajā attēlā manuprāt viss ok, bet trešajā vienkārši tāds nekopts paskats ar visu nagulaku un sandalēm - ādas krāsa nav pie vainas. :D