salvatore - man ļoti žēl, ka tādi kā es tevi biedē un izraisa riebumu.
psc vnk. tādu "skatienu" dēļ es, piemēram, nejūtos komfortabli publiskajās pludmalēs. es taču jūtu, ka neiederos un atstarojo to sasodīto sauli, būdama baltāka par smiltīm , tādēļ nav jālupī virsū.
esmu gājusi uz solāriju vairākkārtīgi ar visiem tiem s*da krēmiem (savas reizes 12, 1 0 2 x nedēļā), gulējusi 10 dienas ēģiptes saulē, aŗī bulgārijas :D bet nu sitiet mani nost, man nekāds brūnums nelīp virsū, vienīgi paštonējošie līdzekļi manu ādu sabrūnina .. bet nu lielākoties tur var vairāk iebraukt auzās, nekā labumā. un es pat neesmu īsta rudmate :D da būtu vismaz tāds labums, bet nē. piena balta āda, tumši brūni mati, uzacis un acis, un bonusā vēl vasarasraibumi visur kur vajag, un kur nevajag :D
uzskatu, ka vairumā gadījumu labāk izskatīsies iesauļots ķermenis tīri tādēļ, ka uz baltā redz jebkuru defektiņu, matiņu un kunkulīti. iesauļots ķermenis izskatās arī slaidāks un vispār veselīgāks :) man patīk arī baltie, bet nu tur tiešām jābūt perfektam ādas stāvoklim un ķermeņa proporcijām ... būs par tievu - - kā no koncentrācijas nometnes; nedaudz par daudz kkas kkur - pelmenis.