Jo brūnāka āda, jo skaistāks cilvēks.

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Zinu, ka daudzas apmeklē solāriju, vasarā cepinās uz nebēdu...tomēr aicinu būt piesardzīgākām, visu dzīvē darīt ar mēru!

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/421132-saulosanas_beidzas_ar_navi_21_gada_vecuma
11.05.2012 17:03 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Pareiza attieksme, Heartkiller!
12.05.2012 00:39 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
mīlu sauļoties un cepties solārijā, bet to daru ar mēru.
ja ilgāku laiciņu neesmu bijusi solārijā + neesmu uzkrāsojusies, biežākais jautājums no draugiem "tu esi slima?"
12.05.2012 00:42 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Es nekad neesmu bijusu solārijā un neiešu,bet NEKAD neviens nav teicis,ka tādēļ būtu neglītākā kā tās kuras no solārija jau gruzd :D
Man tieši uzsver cik man ir glīta un veselīga āda un cik jauna izskatos.Jā,tagad esmu ļoti bāla,bet nejūtos sliktāka par citām. Tiešām sevi mīlu un netaisos sev darīt pāri.
Man vidusskolā draudzenes skrēja uz solārijiem,bet tagad draugi saka ka 19 gados viņas izskatās kā 25 gadus vecas. :O
12.05.2012 00:47 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
man apkārtējie ir arī pārmetuši par bālumu. dēļ viņiem es nesākšu skriet uz solārijiem. manam ādas tipam vispār nav vēlams solārijs
12.05.2012 01:05 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pieturina staveju. ieveroju tur vienu meiteni. tada caca. domaju gadi 25. izradas, kka skola vel iet;D
12.05.2012 01:06 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
MARTAhaha true story :D
Vakar arī trolejbusā dzirdēju,ka sarunājas 2 čikses,kurām noteikti drīz varētu būt 28 gadi,beigās uzzināju ,ka šīs gatavojas 18 dzimšanas dienas ballītei.BIJA PAMATĪGĀ ŠOKĀ!!!!Es labāk izskatos bāla,bet jauna.Tagad jau ir vienalga,bet kad būs 30,tad izskatīsies kā 40!!
12.05.2012 01:26 |

Reitings 458
Reģ: 22.03.2010
No offence, bet..
lasot komentārus, radās iespaids, ka ir te ir viens vienīgs uzskats: "populārākais un normālālakais" ir būt baltas lapas bālumā, savukārt, otra opcija ir tikai "pārdegušas cacas". Skumji.
Pirmkārt, man ir liels prieks, ka meitenes pastāv par sevi un ir apmierinātas, tas ir, manuprāt galvenais. Personīgi, man patīk solārijs, taču eju uz to nu ļōti reti, un saule ar dikti, pēc iespējas vairāk, bet tās iespējas ir maz;akas.. patīk iedegums, nu ļoti! Un jā, atzīšu, ka bālas meitenes mazāk, tā teikt, 'pievelk'.. kā lai saka, ja stāvēs tāda ar patīkamu brūnumu meitene un blakus bāla meitene, lai arī abas smaidīs, vairāk būs vēlme ar iedegušo meiteni parunāt, tā teikt, liekas, ka viņs būtu siltāka, jaukāka un..patīkamāka? Mazliet miegs nāk, nezinu, vai būsiet sapratušas manu pausto viedokli.
12.05.2012 01:27 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Pele., nu redz, katram savs. Es dievinu pienbaltu ādu, gan pašai sev, gan citiem. Man tas šķiet ļoti skaisti un iedegums bieži vien nepatīk vispār. Runa protams nav, par dabīgi tumšādainiem cilvēkiem. Tādēļ jā, manā prātā tāds vidusceļš pat īsti nepastāv, jo man daudz foršāk šķiet, ja cilvēki nesauļojas vispār un iesauļojas tikai tik cik normāli tas Latvijā ir vasarā trāpoties saulē.
12.05.2012 01:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012

sis ir vidusceljsh, izskataas dabiigi un veseliigi. pilniigi balta aada man patiik tikai kombinaacijaa ar gotisko stilu vai rudiem matiem un tai ir jaabuut ljoti veseliigai. nekas tik ljoti neizcelj defektus kaa pilniigi balta aada.
12.05.2012 01:54 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Kad ilgstoši nesauļojos man ir tāda kā 2. bildē, ar tādu matu krāsu izskatos diezgan neizteiksmīga, bet vaigu bronzeris izlīdz. :) Ļoti ilgi neesmu bijusi solārijā, kaut kāds klikšķis pēdejā gada laikā, pretestība iet un viss, kad draudzene, vīrs aiziet, es tajā laikā sēžu kafejnīcā un dzeru tēju :D pat nezinu kamdēļ tā.... Cenšos savākties dabisko sauli, ziemas sezonā aizbraucam uz siltajām zemēm, un pietiek. Pilnīgs bālums ļoti nepatīk, izskatās neveselīgi.
12.05.2012 02:04 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011

Manuprāt, šī baltā āda ir ļoti pievilcīga un skaista!

Šīs ir medium tonis,kas man šķiet dabiski un ar mēru.

Šīs jau ir aizrautīgs brūnums, bet ir OK vasarā.

Taču ,šis latvietēm nu nemaz neizskatās labi.
12.05.2012 02:16 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009

12.05.2012 02:55 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
tiger, man patiik abi varianti. Vasaraa labaak piestaav bruunaaks, un ziemaa baltaaks.

Ljoti patiik, kad meiteneem ir tumshi mati, bruunas/zaljas acis un porcelaana aadas kraasa, liekas tik skaisti un aristokraatiski. Patiik arii nedaudz nosauljojusies aada jebkurai matu kraasai. Bet vienalga baalu vai bruunu aadu var padariit ljoti skaistu ar attieciigo kosmeetiku, dreebeem.
Pati esmu blona, ar gaishu aadu, bet tas tonis ir taads nekaads, nav taads perfekts, taapeec es labaak izskatos vasaraa, jo pat gribeedama, nevareetu nocepties liidz grileetais vistai, jo man vienkaarhsi ljoti ilgi naak tas iedegums, bet ir ok.
grileetaas vistas ir veee :D
12.05.2012 03:09 |

Reitings 129
Reģ: 27.08.2011
Bleikai un Meganai abi varianti piestāv, abām pārējām tiešām brūnais tonis labāks.

Man pašai gan ir paveicies ar dabīgu brūnumu, i nemaz sauļoties neprasās. Solāriju ne reizi mūžā neesmu apmeklējusi. Un pat netaisos.:)

Man patīk gan bālie, gan brūnie cilvēki, galvenais, lai nepārspīlē ar savu brūnumu.
Vidusskolā pietiekami redzēju t.s "solārijzaķus" un, ja godīgi, tikai vienai vai divām no tām n-tajām meitenēm solārija brūnums izskatījās labi, jo izskatījās samērā dabiski.
BEt lielākoties gan gadās redzēt tādas meitenes, kuras izskatās tā, it kā savu ādas toni būtu ieguvušas cepeškrāsnī uz lielāko karstumu cepoties...
12.05.2012 03:34 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Solārijus neapmeklēju un nedomāju, ka šajā ziņā, kas mainīsies, vasarā no dabīgās saules gan nemūku un speciāli pa ēnainām vietām vien neslapstos,lai tik kāds saules stars mani nenoķertu, nedaudz saules enerģijas mundrumam ir nepieciešams. Piemēram, vasarā siltās brīvdienās man patīk pagulēt mājas pagalmā šūpuļtīklā, palasīt grāmatu vai tāpat vien palaiskoties.Un tad tāds viegls patīkams, saules skāriens uz ādas nav briesmīgs, ja nepārspīlē un neizvāries karstumā vēža sarkanumā. Ziemā, līdzīgi kā karinjo, sauli dažkārt uzkrāju ceļojumos, bet, ja arī ne, par ziemas bālumu nepārdzīvoju, nav man darbs saistīts ar plika ķermeņa eksponēšanu, turklāt man veicies, ka mans mīļotais cilvēks ir saprātīgi domājošs cilvēks, kurš nav ieņēmis galvā, ka, Latvijai atrodoties starp 56 un 58 ziemeļu platuma grādiem,meitenēm (nez kāpēc!?) obligāti pieklājīgi būtu izskatīties brūnām.
12.05.2012 09:58 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
esmu apmēram tā kā Etiķetes pievienotās bildes 'medium' un man tā patīk, vasarā man patīk pasauļoties atklātos saules staros un iedegt vēl brūnākai, jo vasarā tas man šķiet skaistāk, bet nekad nav bijuši kompleksi par savu ādas krāsu. varu būt brūna šokolāde, varu būt medium, abi patīk un turklāt, domāju, ka ziemā piestāv tas medium vai bālums labāk.
tik brūna kā Snookie, negribētu būt. ok, viņai tumši mati, tumšas acis, bet tomēr pat par spīti tam, tomēr izskatās ļoti nedabīgi un pārspīlēti.
12.05.2012 10:24 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Izlasīju visu diskusiju, un iekrita acīs šis komentārs -
lasot komentārus, radās iespaids, ka ir te ir viens vienīgs uzskats: "populārākais un normālālakais" ir būt baltas lapas bālumā, savukārt, otra opcija ir tikai "pārdegušas cacas"

Varu piekrist šai domai, ka izskatās, ka citi varianti šeit netiek pieļauti. Vai nu tu esi aristokrātiski bāls, vai nu grilēta, ar brūnumu apsēsta vista, kas to tik vien dara, kā staigā uz solāriju. Bet ko darīt cilvēkiem, kas no dabas ir brūni? Slēpties ēnā, lai tikai kāds, nedod Dievs, nepadomā, ka es mājās nevis gultā, bet solārijā guļu? Man, vispār nesauļojoties, ir tumšāka ādas krāsa kā tā, ko šeit bildēs meitenes ievietojušas kā vidusceļu vai "ar mēru". Bet es vienalga rudens/ziemas sezonā apmeklēju solāriju, tiesa gan, reizi mēnesī vai reizi divos mēnešos - tikai tā, lai kaut cik mēģinātu uzturēt vasaras brūnumu, jo man pašai labāk patīk, kā izskatos, kad esmu iedegusi. Protams, ziemā tāpat neesmu tik brūna, kā vasarā. Bet vasarā, savukārt, man ļoti patīk atpūsties brīvā dabā, un tas ietver arī atpūtu pludmalē un sauļošanos. Un labi, ka tā, jo, ja nepatiktu, nāktos droši vien sakostiem zobiem iet sauļoties, lai nav jāstaigā apkārt ar traktorista iedegumu :D Nezinu, kā iespējams izvairīties no iedeguma veidošanās, ja daudz laika pavadi ārpus mājas, turklāt es iedegu ļoti ātri, un iedegums man veidojas tumšs un noturīgs. Ja nesauļotos pludmalē vai, piemēram, nevilktu tādas paknapākas drēbes, teiksim, ar draugiem brīvdienās cepot gaļu, staigātu kā zebra - atkarībā no tā, kas bijis mugurā. Tā ka ne viss ir zelts, kas spīd, un ne visi, kam ir brūna ādas krāsa, ir kkāda brūnuma kulta upuri un to vien dara kā sauļojas ;)
12.05.2012 10:34 |

10 gadi
Reitings 374
Reģ: 29.01.2009
man patīk būt brūnai, jo liekas, ka tā tiešām labāk izskatos, tāpēc periodiski apmeklēju solāriju, tomēr neaizraujos ļoti, respektīvi neesmu pārsauļojusies un ļoti brūna.
vasarā gan katru brīvo brīdi varētu pavadīt jūrmalā, jo ļoti tur patīk. kādreiz, kad nestrādāju, tad vasarās biju riktīga šokolāde, jo pa jūrmalu vien dzīvojos, spēlējot ar draugiem volejbolu vai futbolu, vai vēl ko citu. ah, forši laiki bija. :)
bet runājot par citiem. man kaut kā pilnīgi vienalga un uz ielas varbūt pamanīšu to nenormāli pārsauļojušos un ļooooti bālo. un pat tad īsti pat neko nenodomāšu..
12.05.2012 10:42 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Kāda nozīme, ko domā citas? Katra sevi veidojam tādu, kā pašai patīk! Esmu visu gadu brūna, man patīk iedegums. Katram savs viedoklis un dzīvojam priekš sevis! Iedegums nav tikai nenormāli brūna izcepta āda kā dažas stereotipainās domā :D Iedegums ir arī skaists veselīgs brūnums, kad patīkami skatīties un tām kājiņām svārciņos! Šajā diskusijā savākušās pārsvarā baltās, bet ir pietiekoši daudz meiteņu apkārt, kam ir smuki brūns ādas tonis. Vienkārši skatamies katra uz to, kas acij tīkamāks un nepievēršam uzmanību pretīgajam bālumam/brūnumam, katram savs! Latvietes laikam dzīvot nevar, nenorejot tās, kas viņuprāt izskatas ''nepareizi''.
12.05.2012 10:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)