Sveikas! Problēma, ko vēlos risināt šobrīd ir ļoti nopietna. Esam ar puisi kopā 9 gadus. Bijām pašķīrušies un abi bijām kopā ar citiem. Viņš bija kopā ar meiteni, kas ir pretstats man. Melniem gariem matiem, simpātisku ( nevēlos teikt, ka simpātiskāku par mani.. ) Arī es biju kopā ar simpātiskāku čali par viņu :D Labi, tas tā. Bet tagad atkal esam kopā, viss it kā ir labi, bet man ir slimīga greizsirdība uz tādām meitenēm. Mēs ejam kkur izklaidēties un atliek viņam tikai paskatīties tādas meitenes virzienā un man jau slikti paliek. Turklāt viņš skatās vairākkārtīgi un tas mani nomoka. Esmu taisījusi scēnas un tas neko labu nedod. Bet es vairs tā nevēlos darīt. Vakar bijām izklaidēties, un atkal tas pats. Bet es centos nomierināties, pavēroju viņu, ka viņš skatās arī uz džekiem, un pat vairākkātīgi. Tad nedaudz nomierinājos. Bet skaidrs ir tas, ka nezinu, kā ar to lai teiku galā.
Vai jūs ievērojat, ja jūsu puiši skatās uz citām un kā uz to reaģējat? tas jūs nemoka vai spējat to veselīgi uztvert? Es ļoti vēlos to sākt uztvert veselīgi, jo saprotu, ka eju galīgā sviestā, galu galā pati arī labrāt paskatos uz puišiem, it sevišķi jau simpātiskiem. Kā ar to lai cīnās? Liekas, ka šobrīd ienīstu visas kaut cik simpātiskas meitenes ar gariem melniem matiem :D Esmu nolēmusi tikt no šī murga vaļā, bet nezinu kā, jo ar galvu visu saprotu, bet tiklīdz tas notiek, man sirds dauzās nenormāli, sāku iekšēji vārīties, palieku traka un grūti neizrādīt viņam, ko jūtu un domāju :(