LAbriit!
Man vajag padomu, ieteikumu, nosodījumu vai da jebko no jums.
Kādai manai draudzenei bija iepaticies puisis. Viņai patīk ļoti daudzi, ar daudziem arī salaiž, iet uz randinjiem, bet acīmredzot šis bija īpašs, lai gan kopā vinji nebija, bija tikai pabučojušies pālī. Biju puisi redzējusi pa gabalu - simpātisks un tā, bet man vnk random cilvēks. Līdz brīdim, kad sanāca vienā pasākumā pabūt kopā. Sākām runāt un momentā radās tāda saikne! Pilnīgi likās, ka ir kāda dvēseļu radniecība. Mums ir tik daudz kopīga, ļoti bieži vienlaicīgi pateicām vienas un tās pashas lietas, vai vinsh vnk pilnīgi lasīja manas domas. Es nevaru pat izstāstīt! Protams gribējās ko vairāk, bet mūsu kopējā draudzene.. vinsh apgalvo, ka viņa viņam ir tikai labs čoms, un kā meitene neinteresē. Cietāmies, bet tā kā sākām pavadīt daudz laika kopā, un viss notika tik dabiski - sākām mīlināties un pēc tam arī pārgulējām. Un tgd man ir tik slikta sajūta!! mums ir vienošanās, ka draudzenei neko neteiksim, bet es vnm esmu bijusi godīga un atklāta pret vinju, bet tgd, man ir tik grūti ar vinju runāt. Esmu zinu ka esmu sūdīga draudzene, jūtos briesmīgi, bet tas ko jūtu kopā ar šo puisi ir vnk fenomenāli!!
lūdzu jūsu viedokli.