Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

cik slikti tas ir?

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
LAbriit!
Man vajag padomu, ieteikumu, nosodījumu vai da jebko no jums.
Kādai manai draudzenei bija iepaticies puisis. Viņai patīk ļoti daudzi, ar daudziem arī salaiž, iet uz randinjiem, bet acīmredzot šis bija īpašs, lai gan kopā vinji nebija, bija tikai pabučojušies pālī. Biju puisi redzējusi pa gabalu - simpātisks un tā, bet man vnk random cilvēks. Līdz brīdim, kad sanāca vienā pasākumā pabūt kopā. Sākām runāt un momentā radās tāda saikne! Pilnīgi likās, ka ir kāda dvēseļu radniecība. Mums ir tik daudz kopīga, ļoti bieži vienlaicīgi pateicām vienas un tās pashas lietas, vai vinsh vnk pilnīgi lasīja manas domas. Es nevaru pat izstāstīt! Protams gribējās ko vairāk, bet mūsu kopējā draudzene.. vinsh apgalvo, ka viņa viņam ir tikai labs čoms, un kā meitene neinteresē. Cietāmies, bet tā kā sākām pavadīt daudz laika kopā, un viss notika tik dabiski - sākām mīlināties un pēc tam arī pārgulējām. Un tgd man ir tik slikta sajūta!! mums ir vienošanās, ka draudzenei neko neteiksim, bet es vnm esmu bijusi godīga un atklāta pret vinju, bet tgd, man ir tik grūti ar vinju runāt. Esmu zinu ka esmu sūdīga draudzene, jūtos briesmīgi, bet tas ko jūtu kopā ar šo puisi ir vnk fenomenāli!!
lūdzu jūsu viedokli.
11.05.2012 08:55 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Pirms pāris gadiem bija līdzīga situācija. Atņēmu draudzenei puisi, ar kuru viņa bija kopā kādus mēnešus.
Jutos slikti, bet pati neko viņai neteicu, ļāvu , lai viņa pati redz, ka mums kaut kas veidojas un viņa pati pagāja malā, jo redzēja, kā puisis uz mani skatās, kā izturas utt., un viņa pati man teica, ka puisim es patīkot un , ja arī man viņš patīk, tad uz priekšu!

Nezinu, vai tava draudzene ir tik pat saprotoša, cik manējā, bet varbūt ļauj, lai viss iet savu gaitu, neko īpaši neslēpjot no draudzenes..
11.05.2012 09:02 |

Reitings 535
Reģ: 29.01.2009
Nu domāju jau ka darudzene būs dusmīg a,jo tu zināji ka viņai viņš ļoti patīk,Bet ja viņiem nekā nopietna nebiaj un tu neiejaucies attiecības utt ,tad nu viņai jau to vaidzētu pieņemt un saprast ,pusi jau nepiespiedīsi draudzēties ar to konevēlas.
Bet ja tā ,es vispār nekad neskatījos uz draudzeņu puišiem ,man viņi kā vīrieši neeksistēja ,pat tad ja likās pievilcīgs un ja daraudzenei nekas tur ar viņu nesanāca ,tāpat neko neveidoju.
11.05.2012 09:07 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
Protams, ka draudzene par jūsu attiecībām sajūsmā nebūs, bet tomēr viņiem nav bijušas attiecības. To, ka viņi vienreiz alkohola reibumā esot, bučojušies, par attiecībām nosaukt nu nekā nevar. Gan jau, ka viņa saprot, ka pati tam džekam neinteresē, bet apvainojusies uz Tevi visdrīzāk būs... Nez, es laikam nevilktu līdz brīdim, kamēr draudzene visu pati sapratis, ieraugot jūs kopā, bet pacenstos viņai paskaidrot, ka jums ir radušās abpusējās simpātijas un pajautāt, vai viņai nav nekas pret... Protams, to faktu, ka jau pārgulējāt, labāk nepieminēt ;)
11.05.2012 09:31 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es biju tavas draudzenes vietaa paaris gadus atpakalj. Preciizi taada pati situaacija. Zini, kas man visvairaak riebaas? Ne jau tas, ka vinja ar to puisi sagaaja kopaa, nav jau peedeejais uz pasaules, bet tas, ka vinja man neko neteica. Gribeeju acis izskraapeet aaraa par taadu lietu. Taapeec vislabaak izrunaajies. TAGAD! Ok, no pasha saakuma, kad uzzinaaju no 4. personas (!!! nevis no kaada no vinjiem 2), tad bija beeda par puisi, bet peec tam, kad ES PIRMAA ar to savu draudzeni saaku runaat, sapratu, ka vienkaarshi taa vinjas kluseeshana bija stulba un nelietiiga. Bet es jau esmu taa ar labo sirdi un aatri piedodosha, taapeec peec kaartiigas izrunaashanaas piedevu. Kaadu laicinju veel neaizmirsu un muusu attieciibas bija pasuudiigas (ieprieksh bijaam labaakaas draudzenes no beerniibas), bet tagad jau sen viss ir aizmirsts un ir ok.

EJ UN RUNAA AR DRAUDZENI!
11.05.2012 11:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits