Man tieši pašlaik aktuāla tēma - jau 2.nedēļu pārorganizēju drēbes un no viens stūra stiepju uz otru un nevaru izlemt, ko paturēt, ko nē. Un ko vispār darīt ar drēbēm, kas neder un vairs nepatīk? Ārā mest žēl, atdot nav kam, pārdot - slinkums ņemties. Tad nu dzīvoju starp maisiem.
Ļoti gribu atbrīvoties no krājējas sindroma, lai mājās būt pēc iespējas mazāk, bet kvalitatīvākas mantas.
Drēbes pērku tīri pēc nepieciešamības vai arī lielo atlaižu laikā, bet pēdējos 2 gadus ļoti pārdomāti un negrābju visu, kam 80% atlaide. Apsakužu tās, kas var iepirkt apģērbu/apavus i-netā, jo man absolūti viss ir jāpiemēra.
Man arī nav pārāk daudz apavu - kādi 10-12 pāri, ieskaitot ziemas zābakus, gumijniekus, apavus ikdienai, sportam. Neredzu iespēju, lai man būtu vairāk, jo reti, kad atrodu tādus, kas mani apmierina materiāla, dizaina, cenas ziņā. Riebjas visādi sintētiski apavi, tādēļ priekšnoteikums ir ādas apavu meklēšana. Arī somiņas man ir tikai 5.
Tiešām palasot, cik daudz mantu ir citām meitenēm, nomierinājos, ka neesmu īsta krājēja! :D