man nav tā, ka es skatos uz drēbes vecumu, cik tad gadus nu man viņa tur skapī karājas. es drēbes mainu katru dienu un reti sanāk uzvilkt vienas bikses un vienu svīteri un pēc laika šo pašu kombināciju. cenšos mainīt, tādējādi, es tik ātri apģērbu nenonēsāju. nepatīk, ka cilvēki velk vienas bikses un tās tā nonēsā, kamēr tiešām parādās izdiluši caurumi. ļoti sekoju līdzi tam, lai apģērbs izskatītos labi.
ļoti patīk iepirkties un reizi mēnesī vai dažreiz gadās biežāk, nopērku sev kaut ko. tam obligāti nav jābūt apģērbam, man patīk aksesuāri, ar tiem var tā atsvaidzināt koptēlu! :)
arī apavi, vienalga, tie var iet gadiem, bet, ja man patīk, ja labi izskatās, nav nodzīti līdz pēdējam, tad kāpēc gan ne? viss jau atkarīgs no cilvēka paša, kā viņš apģērbu, apavus kopj, ja to dara cītīgi, tad apģērbu vai apavus var ilgi saglabāt un nēsāt tā, ka prieciņš :)
p.s. par to, vai visu izmest un iegādāt jaunu, kādās cenās..? viss atkarīgs no veikaliem,kuros iepērcies. vari taupīgi iepērkoties sev visu sapirkt pa 200 LVL, vari arī pa 2000 LVL, tas katram ir individuāli, jo katram taču galviņā stāv aptuveās cenas, cik gatavs izdot somai, biksēm, apakšveļai utt.