Tak telefona veikalos var nopirkt tikai austiņas? cik maksā apmēram? zinu, ka nokiām, tas galiņš vnk caurumiņš apaļs, tam der jebkuras austiņas, bet man ir plakanās, nenāk idejas, kur vēl meklēt bez telefona veikala, bet domāju, ka tur varētu būt "laba" cena
Ja tā "ievade" ir standarta ar puļķīti, tad jau dārgi nebūs, jo iespējams pielāgot arī citas austiņas.
Man ir Sony Ericsson Walkman - austiņas jaunas maksā 30Ls, bet citu firmu neder, jo saslēguma vieta ir nestandarta. Viltīgie maitas!
neko citu kā falšivku tu nedabūsi pa 5 ls...
kaut vai paskaties "ne-īpašās" pa 5ls austiņas..prosta pleijerim...pa 5 ls tādos mēslos var iegrābties,ka maz neliksies..
Es izdarīju savādāk-pasūtīju ebay divus austiņu pārveidotājus (maksāja ap latu) -ieejas galiņš derēja telefonā, otrs galiņš ar caurumu, kurā der jebkuras parastās MP3 austiņas.
Pirku e-kredītā savā pilsētā. Laikam pa 3.5ls. Kvalitāte , protams, bija šausmīga, un kā jau kārtējās samsung austiņas arī šīs ļoti ātri salūza, bet to laiciņu vismaz bija kaut kas. Tagad vienkārši nākotnē vairs nepirkšu samsungus, ne tikai austiņu dēļ, bet vispār nepatīk. Ja tev vajadzīgs tikai mūzikai, tad labāk iegādājies kaut vai vislētāko mp3 atskaņotāju, jo tādiem jebkādas austiņas var piemeklēt, ja runāšanai pa telefonu, tad arī tās pa 3 - 4ls būs ok
Tagad, lasot komentārus, atcerējos, ka man arī austiņas ar pārveidotāju Un agrāk arī ir bijušas. Jāpameklē pašas austiņas vecās bez pārveidotājiem, un jāpieliek pie iepriekšējo austiņu pārveidotāja. Nu, apmēram tā. Gudrais prāts es