Meitenes, izpalīdziet, varbūt kāda zinās atšķirību starp EDP un EDT tieši Burberry Brit smaržām. Jau ilgu laiku domāju, ka vajadzētu iegādāties, bet nevaru saprast kā būs ar šo smaržu stiprumu/uzbāzību un noturību EDP un EDT, jo šīs tomēr pasaldas smaržas? :)
Etiķete, starpību starp apzīmējumiem zinu :) bet man kaut kā galvā sēž doma, ka ja smaržas pašas par sevi jau ir saldas un spēcīgas, vai EDP ikdienā būs laba doma pūst?
EDP ir koncentrētāks par EDT, taču bieži vien arī "vienas smaržas" formulas drusciņ atšķiras, taču smaržo ļoti, ļoti līdzīgi un daudziem deguniem gandrīz neatšķirami.
Man ir daži aromāti, kuriem "panesu" tikai EDT, piem, Coco Mademoiselle, no EDP ne tikai nelabi paliek - pat tad, kad smaržas izvējo, nu nepatīk, nav tas maigums...!
Meklēju i-netā atsauksmes, bet par šo nekā nevar atrast, bail tā riskēt un sūtīt uz dullo, bet cenas lētākas nekā citur. Parfumexpress diemžēl nav manis kārotais smaržu testeris.
Testeris man liekas ir tas, ko parasti Kolonna izliek smaržošanai, laikam iepakojums vai pudele atšķiras.