Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

grūtniecība!

Reitings 35
Reģ: 09.08.2011
sveikas, meitenes, māmiņas.vēlējos jautāt par grūtniecības pazīmēm un kad tās var sāk just?
ar sevi to visu jūtu-krūtis, vēders, mugura, slikta dusa, bet tests negatīvs un man ir pagājuās 2 nedēļas!
09.05.2012 08:19 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Tātad, ja pareizi saprotu, tu neesi pārliecināta vai esi vispār stāvoklī?
Pirmkārt, nevajag paļauties tikai uz testiem, jo tie var arī "samelot".
Visdrošākā metode ir asins analīzes vai ginekologs. Tie tev pateiks visu kā ir.
Bet nu pazīmes? Nu pirmajās 2 nedēļās, es šaubos, ka visas šīs pazīmes būtu uzreiz, bet pati galvenā jau parasti ir mēnešreižu iztrūkums, liela apetīte, arī slikta dūša.
Man pašai tas bija tikai pēc pāris mēnešiem, takā katram tas viss var būt dažādi.
09.05.2012 08:33 |

Reitings 35
es nezinu, man bērna vispār nav un pieredzes šaj;a jomā nekādas.ēst es ēdu brīžiem negribas bet ir dienas ka visu dienu mute kustās!
priecātos ja mums būtu mazulis, mes to vēlamies!
šorīt ar liekas ka varētu sākties mēnešreizes jo sāp tā vēders bet gaidu tik uz 17 maiju.
09.05.2012 08:37 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Bet es tad nesaprotu, ko tur zīlēt? Aizej pie ginekoloģes un noskaidro.
Jo nevajag visas pazīmes piedēvēt grūtniecībai. Tas jau ir tavā zemapziņā un tu gribi, lai šie simptomi būtu īstie!
Arī es kad vel nezināju - esmu vai neesmu, salasijos sākumā visādus rakstus un domāu, ka tieši man tas viss arī ir. :D Neiespringsti uz to tik ļoti un ļauj, lai laiciņš paiet.
09.05.2012 08:44 |

Reitings 35
paldies, es arī nešaubītos ja man tas tik galvā.
es gaidīšu līdz mēnešreizēm un kā būs būs!
09.05.2012 08:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits